Case - Det Sydfynske Øhav

Det Sydfynske Øhav

Ny app fremhæver naturoplevelsen og tiltrækker endnu flere turister.

Kunde

Naturturisme I/S

Teknologi

  • IPhone
  • Android
  • Offline kortfunktion

Resultat

Både det detaljerede kort og resten af guidens indhold er altid tilgængeligt – også når telefonen er offline. Derudover giver app’en mulighed for at gemme billeder fra de mange oplevelser og dele dem på sociale medier og ved hjælp af telefonens kamera og Augmentet Reality teknologi kan hotspots lokaliseres i 3D. Outdoor guiden er med andre ord et uundværligt værktøj.

Præmis

Det lavvandede øhav, øerne, kysterne og bakkerne, der til sammen udgør området omkring Det Sydfynske Øhav, er uden tvivl et af Danmarks bedste områder for et aktivt fritidsliv. For at synliggøre mulighederne i Øhavet udvikler Combine en app, der skal tiltrække turister og besøgende fra nær og fjern.

Udfordring

Udfordringen består i at skabe mere opmærksomhed omkring de naturrige attraktioner og oplevelser, som området omkring Det Sydfynske Øhav indeholder.


Indsigt


Hvad enten besøgende ønsker at udforske området over eller under vandet, viser guiden vej til fantastiske outdoor hotspots og faciliteter. Fra dykning, lystfiskeri, kajakeventyr, uv-jagt, ridning, hiking til kite- og windsurf.

Løsning

Combine har udviklet app’en Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav, som er en form for digitalt kompas, der viser vej til interessante steder. Hvor kan man som dykker for eksempel finde det perfekte dykkerspot eller et slæbested til båden, hvor kan kajakroeren overnatte på campingplads eller på primitiv overnatningsplads, eller hvor er de bedste strækninger for at fiske efter havørred?

Geografisk dækker app’en Ærø, Langeland, småøerne i Det Sydfynske Øhav og den sydfynske kyststrækning 10 km ind i landet – Med guiden følger også information om sikkerhed, vejr og strømforhold....