Combine | Reklamebureau i Aalborg, Nordjylland

Advertising

Vi sætter nye standarder for reklame, design og kommunikation.

Vi kæmper for vores kunder og styrker deres forretning gennem ambitiøse og nyskabende løsninger.

Martin V. Svendsen (Forretningschef) (+45) 2249 1491 advertising@combine.dk

Services

Strategi

Strategien for en hvilken som helst målsætning og indsats sætter rammerne for retning og fremdrift.

Den kan være simpel, hurtig og ligefrem. Andre gange er der behov for dybere indsigt. Uanset dybden af strategiske overvejelser og konklusioner skal den i sidste ende skabe ensretning og fundament for den værdifulde løsning, der gør en forskel hos målgruppen.

Combine udvikler nye og udfordrer eksisterende strategier mod den løsning, der giver den ønskede effekt.

Web & Online

Digital kommunikation har ændret måden vi kommunikerer, tænker og handler på.

Vi har været en del af udviklingen helt fra begyndelsen og udvikler derfor online og digitale løsninger, der sætter nye standarder for design, interaktion og forretning.

Vi er specialiseret i webdesign tilpasset i responsive design til desktop, tablet og mobil. Derudover er fokus på online marketing, søgemaskineoptimering (SEO), search engine marketing (SEM), digitale kampagner samt persuasive og interaktionsdesign. Vi er certificeret i Dynamicweb, Umbraco og Sitecore.

Grafisk Design

Grafisk design er disciplinen i forenkling og koncentration af værdi og budskab i ét konsistent og stærkt udtryk. Den grafiske identitet er mest enkle billede på en virksomhed, organisation eller et produkt. Fundamentet for udviklingen af design og formgivning er derfor altid forankret i afsenderens kontekst og verdensbillede.

Vi udvikler visionære, kompetente og identitetsskabende designløsninger, der forener kerneegenskab, værdi og følelse i logo, stil og identitet. Vi varetager hele processen fra analyse over formgivning og rentegning til gennemtænkt principdesign og implementering af designmanual.

Kampagner

Den gode kampagne udvikles med afsæt i indsigt målgrupper, medier, markeder og kundens forretning. Det er indsigterne, der adskiller strategiske kampagneindsatser fra traditionelle løse idéer.

Foruden vores dedikerede bruger- og forretningsfokus prioriteres kosteffektivitet, måling og ROI i vores løsninger. Med afsæt heri tager den kreative idé tager form og raffineres til markant og letforståelig formidling som brugerne får lyst til at engagere sig i og lade sig forføre af.

Film & Motion Graphics

Film er magiske, medrivende og effektive formidlere af budskab, holdning og værdi, der fungerer som en integreret del af vores eksekvering af koncepter og kreative løsninger.

Vi udvikler, planlægger og producerer reklamefilm, motion graphics film, produktfilm og profilfilm med afsæt i målgrupper, formidling og æstetik.

Vi varetager hele processen med manuskript, storyboard location, casting, styling, redigering og post-produktion, hvilket sikrer en professionel produktion der afspejler kundens målsætning.


...