Nyheder - Combine A/S

Combine frasælger TYPO3-aktiviteter

Dette sker som et led i Combine’s fokusering på udvikling af større e-handel- og specialløsninger for nationale og internationale kunder.

Pr. 1. november 2017 overdrager Combine A/S ca. 40 kundeforhold på web-platformen TYPO3 samt to tilhørende medarbejdere til KONXION A/S. Dette sker som et led i Combine’s fokusering på udvikling af større e-handel- og specialløsninger for nationale og internationale kunder. 

Lars Bojer Kanstrup, Partner og kommerciel direktør i Combine, udtaler: 

”Vi arbejder målrettet på at styrke og fokusere vores kerneforretning. I den sammenhæng har vi vurderet, at antallet af kundeforhold, over et bredt udvalg af størrelser og segmenter, er en begrænsning for vores ambitionsniveau i forhold til bl.a. viden, udvikling, relationer og i sidste ende vækst.” 

Hos KONXION glæder man sig over at fortsætte den rivende udvikling som virksomheden har været inde i, hvilket senest har medført at man for syvende år i træk er blevet udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed: 

“Det er en naturlig udvikling for KONXION at opruste yderligere - også på dette felt. Vi oplever en stigende efterspørgsel på web-løsninger, der er tilpasset en digital verden. Vi er total samarbejdspartner i modern marketing mixet og glæder os over at vi fremover har endnu flere kunderelationer at trække på”, udtaler Thomas Thomsen, der er administrerende direktør i KONXION. 

 

FOR MERE INFORMATION:

Lars Bojer Kanstrup, Combine, tlf. 26 34 31 95, mail: lk@combine.dk
Thomas Thomsen, KONXION, tlf. 31 48 08 58, mail: tth@konxion.dk 

 

 


...