Visning

Årets Eventmesse 2014

Oplev Combine og Beeptifys nye og banebrydende måde at handle billetter online.

Nyt samarbejde mellem Combine og Beeptify har ført til udviklingen af en ny type billetløsning med stærkt fokus på at forbedre købsoplevelsen hos gæster i oplevelsesindustrien. Smukfest er blandt de første kunder til løsningen, vi kalder Oplevelses Commerce™, som vil blive demonstreret på dette års Eventmesse, der finder sted den 7. og 8. november og afsluttes med et brag af en oktoberfest. 

Eventmessen er for alle, der afholder events som f.eks. koncerter, konferencer, messer, festivaler og lignende, og som ønsker at give deres gæster en fuldendt oplevelse før, under og efter deres besøg. 

Oplevelses Commerce™ er udformet som én samlet løsning, der giver gæsterne mulighed for at købe og booke oplevelsen hjemmefra på ét site. Samtidig gør teknologien det muligt at lægge billet såvel som penge til at handle for direkte på armbånd eller kort som en e-wallet, der efterfølgende skannes vha. en NFC-chip, når gæsten køber ind. På den måde får gæsterne nem adgang til at købe alt, hvad de har lyst til ved selve eventet uden at skulle have pungen op af lommen, samtidig med der spares tid på ekspedition.

Eventmessen har også oplæg ved CardCoin, GODIK, Falck og mange flere. 

Vi glæder os til at se dig på Eventmessen 2014!

Praktisk information
Tid: Messen finder sted den 7. og 8. november og afsluttes lørdag den 8. november med en oktoberfest.
Sted: Terndrupvej 100, 9460 Brovst.
Pris: Billetten har en symbolsk pris på kr. 10,-, som går til et godt formål. 


...