Visning

Combine indgår samarbejde med Den Gamle By

Den Gamle By har valgt Combine som leverandør af et nyt CRM system til administrering af medlemmer i Klub Den Gamle By.

CRM systemet er en del af Combines produktportefølje, der er målrettet attraktionsbranchen, og som integreres med Den Gamle Bys eksisterende billetsystem fra Galaxy. 

Systemet kobles sammen med en ny onlineshop, som skal håndtere billetsalg og salg af årskort. Gæsterne kan således betjene sig selv online, og dermed frigøres en betragtelig mængde ressourcer. Onlineshoppen udvikles i Combines standard billetløsning, som blandt andet også bruges af Aab, Aab håndbold, Odense Zoo, Aalborg Zoo m.fl. 

- Den Gamle By havde et rekordstort antal besøgende på 480.000 personer i 2013, og der forventes en stadig stigning i besøgstallet. Målet med indførelsen af de nye systemer er, udover mindre administration, et ønske om øget tilfredshed hos de besøgende. Vi ser frem til et rigtig godt og spændende samarbejde, siger Thomas Bro Forretningschef i Combine.

De nye digitale løsninger til Den Gamle By leveres i løbet af sommeren 2014.

Om Den Gamle By
Den Gamle By er grundlagt i 1909 som verdens første frilandsmuseum for byernes kulturhistorie. Huse og interiør stammer fra hele Danmark, og husene er nedtaget, flyttet og genopført i Den Gamle By. Den Gamle By regnes for at være det førende frilandsmuseum for bykultur i Europa.


...