Visning

Combine udvikler app om krigen i 1864

Den 18. april 2014 blev vores nye app officielt indviet af HKH Prins Joachim og Forsvarsminister Nicolai Wammen, der begge fik app’en i hånden og kunne gå på opdagelse i soldaternes liv under krigen.

Med overskueligt inddelte temaer og offline kortfunktion er app'en fokuseret på at facilitere den bedst tænkelige opdagelsestur i sporene fra 1864. Ved Dannevirke er du officer i den danske hær og skal træffe den svære beslutning om hvorvidt, hæren skal trækkes tilbage til Dybbøl, og ved Dybbøl er du menig soldat i 22. Regiment, der kæmper i det store slag d. 18. april.

App’en viser informationer om de mange fæstningsværker ved Dannevirke og Dybbøl, og man kan læse om forskellige personligheder, der deltog i krigen, og se hvor nogle af dem ligger begravet. Animationer, billeder og letforståelige kort illustrerer livet i både den danske og preussiske hær.

Combine har stået for processen fra indledende koncept og design til udvikling af færdigkodet app til Historiecenter Dybbøl Banke og Danevirke Museum.

”På Sporet af 1864” kan downloades gratis i App Store og Google Play – og opleves naturligvis bedst i området omkring Dybbøl.

Læs mere om På Sporet af 1864.


...