Visning

Combine vinder udbud til Naturpark Vesterhavet

Nyt website, app, film og spil skal give besøgende flere sjove og spændende oplevelser i naturparken.

Naturpark Vesterhavet gemmer på et hav af attraktioner som historiske bunkeranlæg, store hedeområder, krondyr, fugletræk og den genskabte Filsø. Efter en udbudsrunde i foråret har Combine nu fået til opgave at hjælpe Varde Kommune med at formidle naturparkens seværdigheder og kulturhistorie ved hjælp af digitale virkemidler.

Allerede i dag besøger mange Naturpark Vesterhavet, men udfordringen er, at den nuværende informationsmængde er svært tilgængelig for brugerne, og noget viden fås kun via guidede ture.

Ud over at give ny viden er målet med en række nye digitale formidlingsløsninger at få flere ud i naturen og at give skolebørn, familier og alle andre lyst til at besøge museer og udstillinger i lokalområdet.

- Efter en udbudsrunde har vi valgt Combine som samarbejdspartner på at forbedre formidlingen af vores naturoplevelser og kulturhistorie. Vi har stor tiltro til Combines kompetencer, og jeg er overbevidst om, at projektet munder ud i nogle spændende løsninger til stor gavn for de besøgende, siger Ivar Sande, der er Plan og Byggechef i Varde Kommune.

Løsningen viser det gemte og det glemte
Combine er gået i gang med udviklingen af en app, film, spil og et website til promovering af naturparken. App og spil udformes med integration til sociale medier, og der bliver rig mulighed for at brugerne kan konkurrere indbyrdes i quiz og spil. Combine medvirker også som produktionsledere og konsulenter i forbindelse med indholdsproduktionen.

De digitale løsninger bliver koblet sammen med en række temaruter, der bugter sig igennem nationalparken.

- Målet er at give besøgende en forlænget og udvidet oplevelse, der ikke bare forklarer, hvad de ser - men viser det gemte og det glemte - både før, under og efter besøget, siger Morten Kamp Schubert, Forretningschef for Oplevelsesløsninger & Formidling i Combine.

App’en vil være tilgængelig i App Store og Google Play ultimo april 2014.


...