Visning

Dyk ned i fjordens oplevelser

Ny mobil app fra Combine guider til oplevelser langs Ringkøbing Fjord.

Den lavvandede fjord i det vestjyske byder på masser af spændende natur- og kulturoplevelser, og området tiltrækker mange naturglade besøgende med mod på vind i håret og sand imellem tæerne.

Med en ny app sigter Ringkøbing-Skjern Kommune nu mod at tiltrække endnu flere besøgende, der vil smage på livet i det smukke naturområde tæt ved Vesterhavet.

App’en hedder Fjorden Rundt, og den viser vej til oplevelser langs den knap 100 km lange cykelrute rundt om fjorden. Brugerne kan bl.a. finde svar på spørgsmål som: Hvor finder man en gratis shelterplads, hvor er de nærmeste parkeringspladser? Hvor finder man vilde orkideer, og hvor er de gode badesteder?

Ringkøbing-Skjern kommune har gennem de seneste år skærpet fokus på infrastrukturen og cykeloplevelsen på ruten fjorden rundt, og kommunen arbejder målrettet mod at blive den ”cyklende turistkommune” og øge cykelturismen i Vestjylland.

- App’en er et resultat af dette fokus – og den fremhæver de helt enestående oplevelser, vi kan tilbyde i området ved Ringkøbing Fjord. Ud over at være et brugbart værktøj for dem, som allerede er vante gæster på vores kanter, så kan app’en forhåbentlig give endnu flere interesserede borgere mod på at udforske egnen, siger Heidi Vang Grosmann fra Ringkøbing-Skjern Kommunes vejafdeling.

Brugerne af app’en får et detaljeret kort over området, beskrivelser og billeder af interessepunkter, informationer om faciliteter og ruter, og eventyrlystne sjæle kan samle trofæer på en skattejagt. App’en fungerer offline, dvs. at når indholdet er downloadet, så er både kort og informationer altid tilgængelige, selv hvis man befinder sig udenfor internetdækning.

Fjorden Rundt kan downloades gratis i både App Store og Google play.

Læs mere om apps fra Combine


...