Visning

Ny app til Det Sydfynske Øhav

Combine udvikler det ultimative navigationsværktøj til folk med hang til naturoplevelser.

Det lavvandede øhav ved Sydfyn med smukker øer, kyster, strand og bølgende bakker er et af Danmarks bedste områder for aktivt fritidsliv. Det tiltrækker mange besøgende, og med en ny app sigter den lokale turistorganisation, Naturturisme I/S, mod at tiltrække endnu flere besøgende. 

Combine har udviklet app’en Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav, som er en form for digitalt kompas, der viser vej til interessante steder. Hvor kan man som dykker for eksempel finde det perfekte dykkerspot eller et slæbested til båden, hvor kan kajakroeren overnatte på campingplads eller på primitiv overnatningsplads, eller hvor er de bedste strækninger for at fiske efter havørred?

Formanden for Naturturisme I/S, Jens Elmgreen glæder sig over den nye mobil app.
- App’en fremhæver de helt enestående muligheder, vi kan tilbyde i Det Sydfynske Øhav for aktive og autentiske naturoplevelser. Ud over at være et brugbart værktøj for dem, som allerede har fået øje på Det Sydfynske Øhav, så kan app’en forhåbentlig være med til at tiltrække endnu flere outdoor-entusiaster til området, siger Jens Elmgreen.

Brugeren af app’en får detaljerede kort, beskrivelser og billeder af hotspots, faciliteter og ruter, og app’en fungerer offline, dvs. at både kort og informationer altid er tilgængelige, selv hvis man befinder sig udenfor telefondækning.

Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav kan downloades gratis i både App Store og Google play.


...