Visning

Skjern Håndbold vælger billet- og betalingssystem fra Combine

Skjern Bank Arena er Danmarks første håndboldarena, hvor sæson- og sponsorkort med stregkoder kan bruges som betalingsmiddel.

Når de vestjyske pokalmestre løber på banen til sæsonstart i 2015, bliver det i en moderniseret Skjern Bank Arena med et nyt billet- og betalingssystem fra Combine.

Arenaens fysiske rammer har været under ombygning siden november, og håndboldklubben har samtidigt valgt at opgradere på systemfronten med en Sports Commerce løsning til salg af billetter, sæsonkort, merchandise og forplejning.

Som noget helt nyt i løsningen kan sponsorer og sæsonkortholdere bruge deres adgangskort som betalingsmiddel for mad og drikke i arenaen. Adgangskortene kan nemt tankes op med forplejning i webshoppen før kampstart, og i arenaen gennemføres betaling som en hurtig scanning af stregkoden på adgangskortet, hvilket minimerer kødannelse.

Den nye funktionalitet åbner desuden mulighed for, at klubben f.eks. kan sælge VIP-sæsonkort med øl til en hel sæson eller sponsorkort, der giver adgang til middage i sponsorloungen.

- Vi er stolte over, at Skjern Bank Arena bliver Danmarks første håndboldarena med denne betalingsform. Det betyder, at vi kan levere et mere eksklusivt og differentieret produkt til sæsonkortholdere og sponsorer, som kan sammensætte en helhedsoplevelse hjemmefra og lade tegnebogen blive i lommen til kampene, hvor de blot skal nyde spillet og stemningen, forklarer Henning Kjærgaard, Adm. direktør, Skjern Håndbold.

Det nye billet- og betalingssystem går i luften i juni 2015.

- Vi er meget glade for den aftale, vi har indgået med Skjern Håndbold og ser frem til adskillige års godt samarbejde. Skjern Håndbold er en nytænkende samarbejdspartner, som ser muligheder i at udnytte digitale løsninger til at skabe endnu bedre oplevelser for publikum både før, under og efter kampene. Vi glæder os til at understøtte klubben i dens videre udvikling, siger Peter Richardt, Forretningsudvikler, Combine.

Læs mere om funktionerne i Sports Commerce, der også anvendes af AaB, AGF, Hobro IK, Aalborg Håndbold, Mors-Thy Håndbold, Team Tvis Holstebro og Aalborg Pirates.


...