Visning

Vendsyssel FF vælger Combine som samarbejdspartner

Endnu en sportsklub stepper op på den digitale front og har i den forbindelse underskrevet en samarbejdsaftale med Combine.

Der sker mange tiltag i fodboldklubben Vendsyssel FF.
Bet 25 Liga-klubben har ikke kun stået over for en større renovering af hjemmebanen Bredbånd Nord Arena i 2015 – nu rykker klubben også på en strategi, der omfatter håndtering af salg af entrébilletter og sæsonkort online via. deres egen fuldt funktionsdygtige billetshop. Et skridt, som klubben har kigget langt efter, men som nu er taget, og som åbner flere gode muligheder for besøgende og dedikerede fans, der besøger klubben.

-        At gøre besøgende og sponsorer mere selvhjulpne i forbindelse med håndtering af billetter til vores hjemmekampe har længe været et ønske for os – nu bliver det en realitet og et stort skridt i den rigtige retning for klubben og vores fans, siger Aage Strøm, Salgschef i Vendsyssel FF.  

Tilbuddet til publikum om køb af billetter direkte på Vendsyssel FFs webshop giver klubben mulighed for at udbyde billetter til hjemmekampene til en mere fordelagtig pris, end besøgende på stadion hidtil har været vant til. Dette primært fordi administrationsomkostningerne falder, da besøgende selv skal købe og printe deres billetter inden kampen - eller medbringe dem direkte på mobilen.
Når Vendsyssel FF tager deres nye Sports Commerce løsning i brug åbnes muligheden også for at sælge billetter til andre arrangementer, der eventuelt kan arrangeres på Bredbånd Nord Arena - fx koncerter, turneringer, opvisninger mm. På den måde dækker løsningen flere behov end dem, der er på tegnebrættet for klubben her og nu.

-        Vi glæder os over at få Vendsyssel FF med ind under vores efterhånden store portefølje af sportsklubber. Klubben står over for en positiv fremtid og har nogle spændende ambitioner – både på det sportslige og forretningsmæssige plan, siger Peter Richardt, Forretningsudvikler i Combine.

Når Vendsyssel FF tager deres nye e-handelsløsning i brug i løbet af sommeren indgår de samtidig i en række af sportsklubber, der anvender Combines Sports Commerce som platform til online salg. Heriblandt kan nævnes AaB, Hobro IK, AGF, Lyngby Boldklub, Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold, Mors Thy Håndbold og Team Tvis Holstebro.


...