Visning

Viborg HK forbedrer brugeroplevelsen med ny billetshop

Håndboldklubben Viborg HK har gennem mange år haft fast tradition for blande sig mellem de øverste i rækken inden for dansk og international håndbold og har igennem tiden opnået flotte sportslige resultater med både deres herre- og damehold.

Efter længere tids overvejelse omkring de fremtidige mål og interesser er håndboldklubben nu klar til at tage skridtet med en webshopløsning, der kan favne de ønsker og ambitioner, som klubben har for fremtiden. Løsningen er centreret omkring Combines Sports Commerce™, der udover at være en webshop også rummer muligheden for at håndtere særlige sponsoraftaler og samtidig giver kortholdere adgang til at betale med deres sæsonkort på selve kampdagen – alt sammen parametre, som har vist sig at være særdeles ressourcebesparende for andre sportsklubber.

Vi ser hele tiden en stigende efterspørgsel på, hvordan sportsklubber kan nedbringe mængden af det manuelle og daglige arbejde og i højere grad omsætte det til noget, som øger værdien andre steder i klubben. Særligt sponsorer, VIP-gæster og fans stiller større krav til helheldsoplevelsen, så hvorfor ikke også lade dem have større indflydelse i forbindelse med en kamp? siger Peter Richardt, Forretningsansvarlig, Venue i Combine. 

Udover et fast integreret sponsormodul, der lader sponsorer håndtere deres egne sæsonkort og billetter, som de ønsker, indeholder Sports Commerce™ også et modul, der sikrer fast adgangskontrol på kampdagen – et simpelt men ikke desto mindre vigtigt punkt for klubber i forhold til salgsstatistikker og sikkerhed under en kamp. Brugeroplevelsen for gæster i forbindelse med en kamp er blevet et vigtigt parameter, hvilket Viborg HK også vil optimere på fremadrettet.  

I dag er det ikke nok for os – eller for den sag skyld for andre sportsklubber – at levere inde på banen. Der skal også præsteres uden for banen, således helhedsindtrykket afspejler en topprofessionel klub. Vi er interesserede i at lægge en stor portion energi i brugeroplevelsen for vores publikummer fremadrettet, så de får den bedste oplevelse før, under og efter en håndboldkamp. Alt det kan et nyt og veletableret billetsystem hjælpe os med, siger Henrik Dahl, administrerende direktør hos Viborg HK.

Viborg HK er i øvrigt den 11. sportsklub, der har takket ja til at bruge Sports Commerce™ fra Combine.


...