Case - AaB - Combine A/S

AaB

Combines digitale løsning til AaB rummer bl.a. billetsystem og shopløsning, der har til hensigt at øge salgskonverteringen og skabe endnu flere fordele for deres klubmedlemmer.

Kunde

AaB

Teknologi

  • Webshop
  • Billetløsning

Resultat

Fra AaBs billetsystem, er det muligt at købe billetter, årskort og merchandise, f.eks. spillertrøjer og supportgear. Løsningen er lavet med udgangspunkt i vores standard billetløsning, og den giver AaB en lang række muligheder mht. oprettelse og administration omkring salg af produkter og billetter til kampe og øvrige arrangementer.

Billetterne kan både sælges online eller ved skranken, hvor AaBs salgspersonale bruger løsningens administrations-interface til at udstede billetter inden kampene. 

Du kan selv se løsningen på shop.aabsport.dk

Præmis

AaB ønsker først og fremmest at øge deres salg, og skabe flere fordele for deres klubmedlemmer. AaB vil derudover benytte kundespecifikke data fra deres webshop til markedsføring. De data og informationer, der ligger i webshoppen og billetsystemer skal kunne anvendes til at lave personlig dialogbaseret marketing. Derudover skal AaBs billetløsning bygges op på en måde, så billetterne både kan sælges online og direkte ved skranken.

Udfordring

AaB har brug for en løsning, hvor billetsystem og webshop spiller sammen og som på en lettilgængelig måde giver kunden mulighed for at vælge mellem de produkter og billetter, den enkelte kunde ønsker.


Indsigt

AaB har et eksisterende setup af indgangsmøller, hvor alle billetter, medlemskort og sæsonkort skal kunne skannes. Der er derfor foretaget integrationer, så de forskellige stregkoder på både billetter og kort kan læses i alle skannere.

Løsning

Når en kunde vil købe en billet til en given kamp, vælges antallet af sæder på en oversigt over de forskellige tribuner på stadion. Herefter vælges billettypen, og kunden kan derefter gå direkte til kassen eller shoppe merchandise til kampen inden købet afsluttes. Har kunden et AaB-kort, vil kampen blive “lagt herpå”, og kortet bruges i stedet for en klassisk indgangsbillet.

Har kunden glemt sit AaB- eller sæsonkort på dagen, hvor kampen skal spilles, kan billetten nemt udskrives af stadionpersonalet. En af mange funktioner, hvor det er nemt for både kunde og personale at håndtere de situationer, som ofte opstår.

Hele shopløsningen er naturligvis integreret med AaBs regnskabssystem, så der kan udtrækkes rapporter og statistikker i forbindelse med afholdelse af kampe....