Case - Aalborg ZOO - Combine A/S

Aalborg ZOO

En komplet digital løsning til Aalborg ZOO understøtter salget af billetter og årskort, og åbner dørene for mulige samarbejdspartnere.

Kunde

Aalborg ZOO

Teknologi

  • Web- og mobilshop
  • Integration til API

Resultat

Med ny web- og mobilshop og en integration til API, har Combine udviklet og leveret en komplet løsning til Aalborg ZOO. I de seneste år har Aalborg ZOO oplevet en markant stigning i deres salg af billetter og årskort, og har derfor brug for en webshop, der kan håndtere de mange online salg.  Derudover er det blevet væsentlig lettere for både gæster og personale at håndtere brugen af løsningen online samtidig med, at det har åbnet op for en lang række nye salgs- og samarbejdsmuligheder.

Præmis

Aalborg ZOO har brug for en løsning, der først og fremmest kan håndtere salg af billetter og årskort via deres web- og mobilshop. Samtidig skal løsningen gøre det nemt for gæster at aflægge et besøg uden vanskeligheder med at købe eller indløse billetter og årskort. 

Udfordring

Selv for større attraktioner, kan det være en udfordring at holde pengene hjemme på billet- og årskortløsninger online. Combine udvikler en komplet løsning til Aalborg ZOO, der opfylder behovet for en lettilgængelig web- og mobilshop, og som samtidig understøtter salget af produkter. Derudover har Aalborg ZOO brug for at kunne verificere andre parkers årskort for at kunne tilbyde deres gæster en merværdi ved også at være indehaver af disse kort.


Indsigt

Målsætningen er at øge salg af billetter og årskort blandt gæsterne samtidig med, at det bliver nemmere at booke indgangsbilletter online.

Løsning

Udover Aalborg ZOOs mobil- og webshop udvikler og leverer Combine en API integration, der gør det muligt for gæster at købe billetter, årskort og fysiske produkter online på tværs af andre attraktioner i Nordjylland. API-integrationen skal både gøre det nemmere at købe billetterne online, og skal gøre det mere attraktivt for gæster og personale at administrere og bruge løsningen, så de sparer tid og ressourcer. Med API-integrationen bliver det også muligt for Aalborg Zoo at skanne fire andre parkers årskort, samt for disse parker at skanne årskort fra Aaborg Zoo. På den måde kan parkerne give hinandens kunder et gratis besøg og nye spændende oplevelser på tværs af attraktioner....