Case - AGF

Komplet webshop til AGF

Ny billetløsning til AGF giver fans og fodboldinteresserede mulighed for at samle deres køb af onlinebilletter, sæsonkort og merchandise i én samlet webshop.

Kunde

AGF

Resultat

Et tæt samarbejde mellem AGF og Combine har resulteret i en komplet billet- og shopløsning, der kombinerer brugervenlighed og fleksibilitet for de billetansvarlige hos AGF samtidig med, at de mange trofaste fans og andre fodbold-interesserede får mulighed for at købe billetter, sæsonkort og merchandise i én samlet webshop.
I løsningen ligger desuden et særskilt sponsormodul, der gør det nemt for AGF at håndtere sponsor- og VIP-produkter, hvilket har haft høj prioritet fra begyndelsen af projektet. Shoppen er derudover udviklet med integrationer til Navision, One Marketing og Pacsoft samt udviklet i responsive design, så det i dag er muligt at købe billetter, sæsonkort og merchandise online fra både mobil, tablet og desktop med den bedst mulige brugeroplevelse.

Opgave

Formålet med AGFs nye webshop er først og fremmest at samle køb af billetter, sæsonkort og merchandise i én webshop. Derudover er ønsket fra AGF, at backend-modulet er let og fleksibelt at administrere på daglig basis.  

Medier / Teknologi

Webshop
Responsive design
Integration til Navision
Integration til ONE Marketing
Integration til Post Danmarks Pacsoft

 


”Combine har leveret et moderne billetsystem til AGF, der optimerer onlinehandel med billetter, sæsonkort og merchandise. Billetsystemet har ligeledes en brugervenlig og fleksibel back-end, der letter AGFs administrative arbejde. Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med Combine, og under implementeringsfasen oplevede vi faglig ekspertise og tryghed, ligesom alle deadlines samt budget blev overholdt. Vi nyder godt af Combines support, hvor problemerne altid bliver løst hurtigt, og sidst men ikke mindst oplever vi stor tilfredshed blandt vores kunder med det nye billetsystem, ligesom vores personale ved kampafvikling oplever et velsmurt og stabilt fungerende system.”

RASMUS ALSTRUP, MARKETING ANSVARLIG HOS AGF


...