Case - Hærvejen

HÆRVEJEN

App styrker jyske turistorganisationers formidling om Hærvejen.

Kunde

Hærvejen

Teknologi

  • IPhone
  • Android
  • Offline kortfunktion

Resultat

Med app’en i hånden får turister og besøgende en autentisk og fuldendt oplevelse, og bliver guidet til spisesteder, overnatning, indkøbsmuligheder og attraktioner langs Hærvejen.

Præmis

I forbindelse med en genåbningen og skiltningen af den nordjyske del af hærvejen ønsker turistorganisationer og kommuner langs den jyske hærvej at tilbyde besøgende og brugere af hærvejen et værktøj, der både kan vise veje og formidle nogle af alle de historier og kulturskatte, som området langs den mere end 1000 årige vej gemmer på.  Hærvejen er en gammel rute, der har forbundet Jylland med europas storbyer, og som var en vigtig transportvej i århundreder. Nu kan du vandre, cykle og ride i fantastisk natur og opleve Danmarkshistoriens vingesus undervejs.

Udfordring

Udfordringen består i at udvikle en løsning, der for det første skal sikre spændende formidling af kulturskattene langs Hærvejen, og som samtidig skal hjælpe de besøgende med vejvisning i området. 


Indsigt


Målet er at skabe mere opmærksomhed omkring Hærvejene og de historier og fortællinger, der knytter sig til området. 

Løsning

Combine udvikler en app, der tager udgangspunkt i DNature app’en, som er udviklet til at understøtte oplevelser i naturen. App’en formidler historier og viden om landskabet på en måde, som inspirerer, levendegør og inddrager brugeren gennem oplysning, leg og læring. App’en indeholder eksempelvis detaljerede kort over Hærvejsruterne, som kan gemmes på telefonen og anvendes offline, så man kan finde vej uden at skulle bekymre sig om dårlig netforbindelse. App’en er udbygget med en række nye, skræddersyede features, der skal understøtte Hærvejens unikke oplevelser....