Danmarks største big data-væg hos Jyske Bank
KundeJyske Bank

Danmarks største big data-væg hos Jyske Bank

Et tæt samarbejde om brugere, visualisering og teknologi danner grundlag for en softwareplatform til præsentation af 34 m2 data.

Koncept

Gennem mere end et årti har Jyske Bank, Danmarks tredje største bank, været frontløber i udviklingen af koncept- og databaserede teknologiløsninger i bankens forretning.

I 2016 indledte Jyske Bank og Combine et samarbejde om 2. generation af bankens platform til administration af alle skærmbaserede marketingaktiviteter, og Combine står således bag design, implementering og drift af bankens 500 skærmløsninger.

Målet er stærkere time-to-market, data-marketing og visualisering af bankens ydelser – håndteret centralt og tilpasset lokalt.

Resultat

Kernen i platformen finder man i Jyske Banks hovedkontor, hvor et visionært ønske om visualisering af Jyske Market’s daglige forretninger nu fungerer som værktøj og fælles reference for medarbejderne.

Combine har, med oplevelsesdesign i centrum, designet, udviklet og integreret ”kanalens” flere end 25 datakilder med henblik på fuldt automatiseret afvikling på bankens 34 m2 store LED-væg.

Den samlede løsning er bygget på en SCALA-platform, med .Net-services til integration, overvågning, interaktion og hardwarevedligehold.

Lars Bojer Kanstrup

For mere information:

Lars Bojer Kanstrup
Adm. direktør & partner