Tæt på gæsten, havet og værdierne hos Skallerup
KundeSkallerup Seaside Resort

Tæt på gæsten, havet og værdierne hos Skallerup

Jakob  Norgaard Mortensen
Kontaktperson Jakob Norgaard Mortensen
Kontakt Jakob +45 2225 1426 / jnm@combine.dk

Skallerup Seaside Resort lancerer nyt, digitalt kapitel i feriebyens historie. Det sker med en ny bookingplatform og et samarbejde med Combine, der rækker langt ind i forretningens værdigrundlag.

Combine valgt som samarbejdspartner på grund af ”Combines fokus på data og forståelse for vores forretningsmuligheder - samt viden og erfaring fra turistbranchen generelt.”
Mette Green Clausen Skallerups salgs- og marketingchef

Oplevelser står øverst på agendaen hos Skallerup Seaside Resort.

Og det har det altid gjort – sidestillet med en ambition om at skabe ferierammer, der afspejler livet ved havet og den ro, der hviler ved den nordjyske kyst.  

I 2017 indledte Skallerup Seaside Resort således et digitalt samarbejde med Combine om en ny bookingplatform, der forener feriebyens værdi- og forretningsgrundlag med gæsternes digitale interaktion før, under og efter et besøg. 

Visionen var at skabe en moderne digital datadrevet forretningskomponent  - et værktøj som indfrier Skallerups digitale forretningspotentialer. 

Udviklingen af platformen tog udgangspunkt i Skallerups forretningsmæssige mål, og blev designet til at imødekomme gæsternes intention.

Centralt for platformen er derfor viden og data omkring gæsterne og deres præferencer og aktiviteter. Dette gøres inden for rammerne af Skallerups særlige stemning - det venlige og personlige møde mellem gæsten og det nordjyske nærvær.

Ifølge Skallerups salgs- og marketingchef Mette Green Clausen er Combine valgt som samarbejdspartner på grund af Combines fokus på data og forståelse for vores forretningsmuligheder - samt viden og erfaring fra turistbranchen generelt.

Adm. direktør i Combine Jakob Norgaard Mortensen udtaler, Vi er meget stolte af dette samarbejdet og af resultatet. Skallerup repræsenterer for os noget ganske særligt i turistbranchen.

Det er en nordjysk perle, hvor man oplever en særlig stemning af ro og natur, kombineret med aktiviteter og forkælelse i høj kvalitet for både børn og voksne.

Så at få lov at understøtte dette sted og den oplevelse med en ny digital platform, er en drømmeopgave for os.

Jakob  Norgaard Mortensen

For mere information:

Jakob Norgaard Mortensen
Adm. direktør & partner

Tourists and guests