Billetløsning til Danmarks smukkeste festival
KundeSmukfest

Billetløsning til Danmarks smukkeste festival

Jakob  Norgaard Mortensen
Kontaktperson Jakob Norgaard Mortensen
Kontakt Jakob +45 2225 1426 / jnm@combine.dk

Effektiv billet- og e-handelsløsning håndterer salg af armbånd, telte, merchandise og øl i én og samme løsning.

Smukfest hjemmeside
Combine har udviklet et shop-system til Skanderborg Festivalklub, hvor vi selv kan forestå salget af billetter til Smukfest både i Skanderborg og København, men også på sigt andre arrangementer. Takket være stram projektstyring og samarbejde med betalingstjenesten Beeptify er det lykkedes Combine at levere en løsning på kort tid, som vi allerede er rigtigt glade for. Vores salg af billetter og boformer er gået over al forventning!
Randi Rehmeier Mediekoordinator ved Smukfest
Smukfest app Travl frivillig

Opgaven for Combine var udvikling af en ny webshop til Smukshop, der samler kundeoplevelsen i én og samme løsning, så festivalgæster kan shoppe alt lige fra telte og armbånd til øl og forplejning.

Smukfests nye digitale webshop gør det muligt at markedsføre Smukfest-brandet samtidig med, at der sælges billetter på én og samme webshop.

Samtidig er en central funktion i løsningen den NFC-chip, som er integreret i festivalgæsternes armbånd, og som giver mulighed for at gæsten kan fornøje sig helt uden at have pungen op af lommen.

Løsningen må tilmed siges at have bevist, at systemet kan håndtere et meget stort pres, når der handles online: Siden der blev åbnet for salg af armbånd d. 1. december 2015, er der blevet solgt rekordmange armbånd.

Det samme gælder salget af boformer, som blev skudt i gang d.15. december; på kun en time var de fleste af de eftertragtede overnatningsformer udsolgt.

Mål og fokus er klart – nemlig at give gæster den bedste oplevelse før, under og efter festivalen.

Fest i skoven
Jakob  Norgaard Mortensen

For mere information:

Jakob Norgaard Mortensen
Partner