Case - Smukfest - Combine A/S

Uforglemmelige oplevelser med Smukfest

Med en ny, digital løsning gør Combine det nemt for gæster på Smukfest at bestille alt lige fra armbånd, øl, telte og merchandise i én og samme webshop. 

Kunde

Smukfest

Resultat

Resultatet af samarbejdet mellem Smukfest og Combine er en unik løsning, der både gør det muligt at bestille festivalbilletter, forplejning, telte og merchandise i én samlet webløsning.
Smukfests nye digitale webshop gør det både muligt at markedsføre Smukfest-brandet samtidig med, at der sælges billetter på én og samme webshop. Samtidig er en central funktion i løsningen den NFC-chip, som er integreret i festivalgæsternes armbånd, og som giver mulighed for at gæsten kan fornøje sig helt uden at have pungen op af lommen. Løsningen må tilmed siges at have bevist, at systemet kan håndtere et meget stort pres, når der handles online: Siden der blev åbnet for salg af armbånd d. 1. december 2015, er der blevet solgt rekordmange armbånd. Det samme gælder salget af boformer, som blev skudt i gang d.15. december; på kun en time var de fleste af de eftertragtede overnatningsformer udsolgt.

Mål og fokus er klart – nemlig at give gæster den bedste oplevelse før, under og efter festivalen.

Opgave

Udvikling af ny webshop til Smukshop, der samler kundeoplevelsen i én digital løsning, så festivalgæster kan shoppe alt lige fra telt og armbånd til øl og forplejning.

Medier / Teknologi

Webshop
NFC-chip
Responsive design


Combine har udviklet et shop-system til Skanderborg Festivalklub, hvor vi selv kan forestå salget af billetter til Smukfest i Skanderborg samt København og på sigt andre arrangementer. Takket være stram projektstyring og samarbejde med betalingstjenesten Beeptify er det lykkedes Combine at levere en løsning på kort tid, som vi allerede er rigtigt glade for. Vores salg af billetter og boformer er gået over al forventning!

RANDI REHMEIER, MEDIEKOORDINATOR VED SMUKFEST


...