Case - Wonderful Copenhagen - Combine A/S

Wonderful Copenhagen

Combine har udviklet Wonderful Copenhagens website – websitet er 100 % dedikeret til salg af fordelskortet Copenhagen Card.

Kunde

Wonderful Copenhagen

Teknologi

  • Digital billettering
  • Webdesign
  • Drupal CMS

Resultat

Resultatet er enkelt – konverteringen af Copenhagen Card er steget 1200% efter lancering af websitet.

Præmis

Med et Copenhagen Card i hånden, kan turister i København få en lang række økonomiske fordele i byen. Herunder bl.a. gratis adgang til 75 museer og attraktioner, gratis transport med tog, bus og Metro samt rabat på endnu flere aktiviteter, restauranter og leje af bil.

Udfordring

Der udvikles et simpelt site med ét formål – at sælge fordelskortet.


Indsigt

Sitet skal leve op til tidens krav om tilgængelighed fra alle devices. Det vil sige, at der skal udvikles en løsning, der er optimeret til alle digitale enheder og skærmtyper – computer, tablet og mobil.

Løsning

Selve løsningen er udviklet i Drupal og integreret med Wonderful Copenhagens salgssystem. Det er et meget simpelt site, som fokuserer på én ting – at øge salget af kortet. Det betyder, at sitet er overskueligt, enkelt og motiverer den besøgende til at købe kortet.  

Ligesom kortet er en simpel måde at spare tid og penge på, har sitet også nogle få simple funktioner. Man kan læse om kortet, samt hvad der inkluderes i prisen. Derudover kan man udregne, præcis hvor meget man sparer, ved at vælge de attraktioner, man er interesseret i, hvor mange personer der skal med, og hvilke aldre disse har. Det er også muligt at se, hvor kortet sælges og læse om de mest populære attraktioner. Vigtigst af alt kan man naturligvis købe kortet.

Desuden er sitet udviklet i responsive webdesign. Det betyder, at websitet fungerer på computer, tablet og mobil. Websitet er pt. tilgængeligt på dansk, engelsk og tysk, men bliver udvidet til at omfatte en række andre sprog, herunder bl.a. kinesisk.

Du kan selv se websitet på copenhagencard.dk...