Erfaren Android-udvikler

Erfaren Android-udvikler

Vil du være med til at styrke vores mobil-team? Kan du være teknisk sparringspartner for projektledere, UX-konsulenter, forretningsudviklere og øvrige udviklere? Holder du dig ajour med de nyeste trends, og vil du være en del af en hverdag med spændende og udfordrende udviklingsopgaver?
 
Combine er i positiv udvikling og søger derfor en erfaren Android-udvikler til vores kontor i Aalborg. Du vil indgå i vores udviklingsteam med andre højt kvalificerede udviklere, hvor du hurtigt bliver en aktiv del af de mange spændende nye projekter indenfor e-handel, booking- og specialløsninger for kunder som eksempelvis Sanistål, Nordjyllands Trafikselskab, Fårup Sommerland og Johannes Fog. Vores projekter løses i et unikt tværfagligt samarbejde med vores UX-team, projektledere, forretningsudviklere & QA-team.
 
Vi tilbyder dig:

 
Din profil
Vi ser gerne, at du har en IT-faglig/akademisk uddannelse, fx som datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende. Du har minimum 3 års erfaren som Android-udvikler, har opnået en god forretningsforståelse og er klar på dialog direkte med kunde – og så sætter du en ære i at udføre opgaverne i højeste kvalitet.
 
Som person er du fleksibel, initiativrig, lærenem og ansvarsbevidst. Du er en team-player, der sætter pris på indgå i et fællesskab med en uformel omgangstone, tætte samarbejder og godt humør.
 
Vi forventer, at du som minimum har stærke kompetencer i Java, Kotlin, Android OS-design principper og design retningslinjer. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med:

 
Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.
 
For spørgsmål kontakt Teamleder og Seniorudvikler Anders Jensen, aj@combine.dk eller Udviklingsdirektør og Partner Jeppe Bang-Jensen, jbj@combine.dk
 

Søg stillingen her (åbner i nyt vindue)