.NET Lead-udvikler

.NET Lead-udvikler

Vil du være med til at styrke vores udviklingsafdeling? Kan du sætte nye standarder for vores udviklingsproces og være teknisk sparringspartner for udviklingsteamet, projektledere, UX-konsulenter samt forretningsudviklere? Holder du dig ajour med de nyeste trends, og vil du være en del af en hverdag med spændende og udfordrende udviklingsopgaver?
 
Combine er i positiv udvikling og søger derfor en senior .net Lead-udvikler til vores kontor i Aalborg. Du vil indgå i et af vores udviklingsteams med andre højt kvalificerede udviklere, hvor du hurtigt bliver en aktiv del af de mange spændende nye projekter indenfor e-handel eller specialløsninger for kunder som Sanistål, Nordjyllands Trafikselskab og Jyske Bank. Vores projekter løses i et unikt tværfagligt samarbejde med vores UX-team, projektledere, forretningsudviklere & QA-team.
 
Vi tilbyder dig hele pakken; dejlige kolleger, byens bedste lokaler, frokostordning på Ulla T og ikke mindst en brændende ambition om at udvikle os i spændingsfeltet mellem mennesker og teknologi.
 
 
Din profil
Vi ser gerne, at du har en IT-faglig/akademisk uddannelse, fx som datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende. Du er en erfaren udvikler, der ikke er bange for at tage fat og sætter en ære i at udføre opgaverne i højeste kvalitet. Du er initiativrig, har god forretningsforståelse og er klar på dialog direkte med kunden.

Du arbejder systematisk og får noget fra hånden samtidig med, at du fastholder overblikket og sikrer, at både din og andres tid bruges optimalt. Du elsker tekniske udfordringer og er samtidig helheds- og forretningsorienteret med både lyst og evne til at sætte dit præg på virksomhedens udvikling.

Du kendetegnes ved at være en team-player, fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst, lærenem og ikke mindst i besiddelse af et godt humør.

Vi forventer, at du mestrer C#, ASP.NET MVC og gerne MS SQL Server.
Vi ser det i øvrigt som en fordel, hvis du har erfaring med:


Vi tilbyder dig:

  
For spørgsmål kontakt Partner & udviklingschef Jeppe Bang-Jensen, jbj@combine.dk

Stillingstype: Fuldtid 

Arbejdssted: Dannebrogsgade 58A, Aalborg

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
 

Søg stillingen her (åbner i nyt vindue)