.NET-udvikler til Aalborg

.NET-udvikler til Aalborg

Vil du være med til at styrke vores udviklingsafdeling? Kan du være teknisk sparringspartner for udviklingsteamet, projektledere, UX-konsulenter samt forretningsudviklere? Holder du dig ajour med de nyeste trends, og vil du være en del af en hverdag med spændende og udfordrende udviklingsopgaver?

Combine er i positiv udvikling og søger derfor en dygtig .NET-udvikler til vores kontor i Aalborg. Du vil indgå i et af vores udviklingsteams med højt kvalificerede udviklere, hvor du hurtigt bliver en aktiv del af de mange spændende nye projekter indenfor e-handel eller specialløsninger for kunder som eksempelvis Sanistål, Fårup Sommerland, Nordjyllands Trafikselskab og Skallerup Seaside Resort. Vores projekter løses i et unikt tværfagligt samarbejde med vores UX-team, projektledere, forretningsudviklere & QA-team.

Vi tilbyder dig hele pakken; dejlige kolleger, byens bedste lokaler, frokostordning på Ulla T og ikke mindst en brændende ambition om at udvikle os i spændingsfeltet mellem mennesker og teknologi.


Din profil
Vi ser gerne, at du har en IT-faglig/akademisk uddannelse, fx som datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende. Du er ikke er bange for at tage fat og sætter en ære i at udføre opgaverne i højeste kvalitet. Du er initiativrig, har god forretningsforståelse og er klar på dialog direkte med kunden.

Du arbejder systematisk og får noget fra hånden samtidig med, at du fastholder overblikket. Du elsker tekniske udfordringer og er samtidig helheds- og forretningsorienteret med både lyst og evne til at sætte dit præg på virksomhedens udvikling.

Du kendetegnes ved at være en team-player, fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst, lærenem og ikke mindst i besiddelse af et godt humør.

Vi forventer at du mestrer C#, ASP.NET MVC og gerne MS SQL Server.

Vi ser det i øvrigt som en fordel, hvis du har erfaring med:


Vi tilbyder dig:

  
For spørgsmål kontakt Partner & udviklingsdirektør Jeppe Bang-Jensen: jbj@combine.dk
 
Arbejdssted: Dannebrogsgade 58A, Aalborg
Ansøgningsfrist: 25. august 2019.
 

 

Søg stillingen her (åbner i nyt vindue)