PHP-udvikler | Aalborg

PHP-udvikler | Aalborg

Vil du være med til at styrke vores udviklingsafdeling? Kan du sætte nye standarder for vores udviklingsproces og være teknisk sparringspartner for udviklingsteamet, projektledere, UX-konsulenter samt forretningsudviklere? Holder du dig ajour med de nyeste trends, og vil du være en del af en hverdag med spændende og udfordrende udviklingsopgaver?

Combine er i positiv udvikling og søger derfor PHP-udviklere til vores kontor i Aalborg. Du vil indgå i et af vores udviklingsteams med andre højt kvalificerede udviklere, hvor du hurtigt bliver en aktiv del af de mange spændende nye projekter indenfor e-handel eller specialløsninger for kunder som Bianco, Bacher A/S og Disko Line. Vores projekter løses i et unikt tværfagligt samarbejde med vores UX-team, projektledere, forretningsudviklere & QA-team.

Vi tilbyder dig:
Hele pakken; lækre lokaler med god beliggenhed og frokostordning hos Ulla T. De dejligste kollegaer og ikke mindst en fælles brændende ambition om at udvikle os i spændingsfeltet mellem mennesker og teknologi.

Derudover tilbyder vi dig:


Din profil
Vi ser gerne, at du har en IT-faglig/akademisk uddannelse, fx som datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende. Du er en erfaren udvikler, der ikke er bange for at tage fat og sætter en ære i at udføre opgaverne i højeste kvalitet. Du har god forretningsforståelse og er klar på dialog direkte med kunden.

Du arbejder systematisk og får noget fra hånden samtidig med, at du fastholder overblikket og sikrer, at både din og andres tid bruges optimalt.

Du kendetegnes ved at være en team-player, fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst, lærenem og ikke mindst i besiddelse af et godt humør.

Vi forventer, at du enten mestrer PHP & MySQL eller har tilsvarende evner indenfor andre objekt orienterede sprog og databaser.

Vi ser det i øvrigt som en fordel, hvis du har erfaring med:

For spørgsmål kontakt Bureauchef Jan Rise, jri@combine.dk eller Partner & udviklingsdirektør Jeppe Bang-Jensen, jbj@combine.dk

Arbejdssted: Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg.

Søg stillingen her (åbner i nyt vindue)