PHP-udvikler

PHP-udvikler

Vil du være med til at styrke vores udviklingsafdeling? Kan du være teknisk sparringspartner for øvrige udviklere, projektledere, UX-konsulenter samt forretningsudviklere? Holder du dig ajour med de nyeste trends, og vil du være en del af en hverdag med spændende og udfordrende udviklingsopgaver?

Combine er i positiv udvikling og søger derfor en PHP-udvikler til vores kontor i enten Aalborg eller Aarhus. Du vil indgå i et af vores udviklingsteams med andre højt kvalificerede udviklere, hvor du hurtigt bliver en aktiv del af de mange spændende nye projekter indenfor e-handel, booking- og specialløsninger for kunder som Bianco, World of Greenland, Bacher Work Wear A/S og Disko Line. Vores projekter løses i et unikt tværfagligt samarbejde med vores UX-team, projektledere, forretningsudviklere & QA-team.

Vi tilbyder dig:
Hele pakken; lækre lokaler med god beliggenhed og lækker frokostordning (i Aalborg på Ulla T og i Aarhus leveret til kontoret), de dejligste kollegaer og ikke mindst en fælles brændende ambition om at udvikle os i spændingsfeltet mellem mennesker og teknologi.

Derudover tilbyder vi dig:


Din profil
Vi forestiller os, at du har en IT-faglig/akademisk uddannelse som fx datalog, ingeniør eller datamatiker. Du har minimum 3 års erfaring, har opnået god forretningsforståelse og er klar på dialog direkte med kunden – og så sætter du en ære i at udføre opgaverne i højeste kvalitet.

Som person er du fleksibel, initiativrig, lærenem og ansvarsbevidst. Du er en team-player, der sætter pris på indgå i et fællesskab med en uformel omgangstone, tætte samarbejder og godt humør.

Vi forventer, at du enten mestrer PHP & MySQL eller har tilsvarende evner indenfor andre objektorienterede sprog og databaser.

Vi ser det i øvrigt som en fordel, hvis du har erfaring med:

 

Vi kalder løbende ind til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt.


For spørgsmål kontakt Bureauchef Jan Rise, jri@combine.dk, eller Partner & Udviklingsdirektør Jeppe Bang-Jensen, jbj@combine.dk

 

Søg stillingen her (åbner i nyt vindue)