Digitalt bureau i Aalborg og Aarhus
Mennesker, teknologi og forretningsforståelse

Mennesker, teknologi og forretningsforståelse

 

 

Combine er ikke kun noget vi hedder, det er også noget vi gør og måden vi arbejder på.

Combine beskriver vores tilgang til den virkelighed, vi både hører og ser, og handler om vores evne til at kombinere og forene mennesker og teknologi med forretning.

En digital løsning skal være en integreret datadrevet forretningskomponent, der indfrier strategiske målsætninger ved at imødekomme brugernes intention. Derved skaber vi morgendagens løsninger og forener marked, forbruger og forretning – i tæt samarbejde med vores kunder.

Jeppe Bang-Jensen
Udviklingsdirektør & partner
Jeppe Bang-Jensen

Løsninger

Omdrejningspunktet for vores løsninger er altid de forretningsmæssige målsætninger sammen med en reel interesse og indsigt i brugernes intentioner.

Vi ønsker, at vores løsninger er integreret i vores kunders forretningsprocesser og aktiviteter, og de bør udnytte allerede eksisterende data.

Ydelser

Vi hjælper og rådgiver vores kunder til den bedst mulige løsning ofte i form af foranalyser inden selve løsningen udvikles.

Det kan f.eks. være gennem design af customer journeys med udgangspunkt i eksisterende data, brugeres intentioner og kundens forretningsmæssige målsætninger. Derpå kan skabes en prototype, som vi kan teste og optimere på.

Tilgange

Vi er meget optaget af at benytte den mest effektive metode og den smarteste tilgang til alle vores kundeprojekter.

Derfor er vi i konstant udvikling og jager inspiration og fornyelse i bl.a. samarbejdet med Aalborg Universitet.

Platforme / frameworks

Alt skal ikke laves fra bunden. Derfor har vi udvalgt en række meget stærke og velprøvede platforme og frameworks, som sikrer, at vi hurtigt og effektivt kan levere store integrerede løsninger med høj standard.