Digitalt bureau i Aalborg og Aarhus
Booking

Booking

Vi er specialister i udvikling af booking løsninger, da vi har stor erfaring indenfor området og bl.a. har udviklet løsninger til færgeselskaber, sportsklubber, hoteller og turistorganisationer igennem mere end 18 år.

Det kan let blive en uoverskuelig opgave at skulle foretage en booking, og derfor er den gode brugeroplevelse et meget vigtigt parameter. Dette er noget vi har stor fokus på, og vores UX-team sidder klar til at tilrettelægge den bedste løsning til både jer og slutbrugeren. For at gøre det nemmere og mere behageligt for brugeren, har vi f.eks. udviklet et frontendmodul til bookingplatformen Spectra, hvor de to services forbindes, og gør det dermed endnu lettere at foretage en booking. Denne løsning har vi f.eks. lavet til Skallerup Seaside Resort.

En booking løsning skal kunne håndtere produkter med tidsrammer, allotment og mange konfigureringsmuligheder. Dette kræver, at mange forskellige parametre, skal kunne spille sammen, for at få systemet til at fungere optimalt, og det giver en helt anden kompleksitet i både produkt- og kategoristrukturen.

Og vi har styr på dette område.

For at rette størst muligt fokus indenfor området, har vi udviklet Venue Manager, som henvender sig til både sportsklubber og festivaler - dette system benyttes af 20 danske klubber og festivaler. I 2017 udvidede vi vores aktiviteter med tyske kunder og et kontor i Hamborg. 

Ligeledes har vi udviklet oplevelsesbooking, som benyttes af ca. halvdelen af de danske turistorganisationer og kommuner, og benyttes til salg og booking af lokale aktiviteter til turister.

Dertil kommer en række special løsninger til bl.a. VisitDanmarkDisko Line og World of Greenland.

Lars Bojer Kanstrup

For mere information:

Lars Bojer Kanstrup
Adm. direktør & partner