Digitalt bureau i Aalborg og Aarhus
Mobile apps

Mobile apps

Hos Combine er vi også eksperter i app-udvikling til mobile platforme og har vores eget inhouse team af udviklere med kompetencer inden for både iOS og Android. 

Vi udvikler altid med udgangspunkt i brugernes behov og brænder for at levere de gode, brugervenlige og funktionelle løsninger, som giver brugerne den bedste oplevelse og den funktionalitet de søger, for at løse deres udfordring eller blot blive underholdt.

Sammen med vores stærke hold af UX-eksperter, og i agilt samarbejde med jer som kunde, får vi hurtigt afklaret og designet den bedste brugeroplevelse. Vi arbejder med prototyper og Design Thinking, hvor vi ved hjælp af realistiske prototyper, kan gå fra strategi til testbar app på meget kort tid.

Platform

Vi udvikler til både iOS og Android devices - ikke ved brug af Xamarin eller lignende platforme, men direkte i udviklingssprogene Swift eller Java. Det kræver lidt mere af vores udviklere, men gevinsten er stor, og sikrer optimal udnyttelse af iOS eller Androids muligheder.

Brugerens oplevelse og behov er som tidligere nævn et meget vigtigt parameter, og en af forcerne ved at benytte native udvikling er, at den giver den bedste brugeroplevelse samt optimal performance - dette er bl.a. fordi appen bliver udviklet til én bestemt platform og giver derfor større mulighed for tilpasning. Endvidere virker den mange år ud i fremtiden. 

Native er dermed det stærkeste fundament, som man kan bygge videre på mange år frem.

 • Brugeroplevelsen vil være optimal og tilpasset enten Apples iOS eller Googles Android univers.
 • Ved nye versioner af iOS eller Android, kan vi hurtigt sørge for opdateringer af jeres apps og er ikke afhængige af 3. parts platforme, som f.eks. Microsofts Xamarin, eller Facebooks React Native.
 • Native udviklede apps fylder mindre og der er ikke begrænsninger i forhold til de grafiske krav.

Vi sørger naturligvis for, at jeres apps bliver godkendt og fremstår optimalt i både Apples App store og Google Play og følger hele tiden med udviklingen inden for Cross-Platform Development.

Kvalitet og QA

Vi har et helt testteam, der er certificeret i test og kvalitetssikring og sørger for at kvaliteten altid er i top. Vi sørger for kvalificerede tests, inden en app bliver lanceret, både inhouse og ved test med de udvalgte brugergrupper. 

Hos Combine er vi ekstra skarpe til app-udvikling, men vi kan meget mere, og har højtuddannede og dygtige backendudviklere, der kan integrere til alle jeres lokale systemer og skabe de helt rigtige services og muligheder. Dermed kan vi sørge for, at jeres kunder får adgang til de rette data, specielle produkter, unikke rabatordninger og alt det, I drømmer om at præsentere for jeres kunder - direkte på deres telefon.

Vi sørger for det hele og at det fremstår nemt, brugervenligt og lækker.

Lars Bojer Kanstrup

For mere information:

Lars Bojer Kanstrup
Adm. direktør & partner
Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: Cannot perform runtime binding on a null reference
  at CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
  at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute1[T0,TRet](CallSite site, T0 arg0)
  at ASP._Page_app_plugins_featuredwork_featuredwork_cshtml.Execute() in E:\Sites\combine.dk\app_plugins\featuredwork\featuredwork.cshtml:line 5
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in E:\Sites\combine.dk\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 20