Digitalt bureau i Aalborg og Aarhus
Strukturér produktdata og saml alle data ét sted

Strukturér produktdata og saml alle data ét sted

Forretningen vokser, sortimentet af produkter og produktvarianter øges, nye markeder skal indtages i forskellige lande og arbejdsgangene bliver mere og mere komplekse. Udover dette bruges der meget tid på opdatering og vedligehold af dine produktdata – og din ERP-løsning belastes mere og mere som følge af de mange informationer, der er knyttet til produkterne. Hvis du kan genkende en eller flere af ovenstående udfordringer, så kan det være relevant at kigge på implementering af en PIM-løsning.

Få styr på data 

En PIM-løsning giver dig både det nødvendige overblik til at understøtte den planlagte vækst samt mulighed for at højne datakvaliteten– noget der i dén grad kan adskille dig fra konkurrenterne på markedet. Derudover understøttes og effektiviseres din virksomheds interne processer ved simplificering af opgaver og opsætning af workflows til opfølgning og håndtering 

 

Resultatet 

En PIM-løsning bliver den centrale del af IT landskabet i virksomheden. Hvor din ERP nu kun indeholder, hvad den er bygget til; nemlig varenumre, priser, lagerstyring mm. overtager PIM alt det andet. Det er derfor her, at produkthierarkier, beskrivelser, specifikationer, billeder, video mm. opbevares og vedligeholdes – med det formål at mindske time-to-market markant ved automatisk at skubbe de relevante produktinformationer ud i alle kanaler. På den måde har du én kilde til produktinformation og dermed også kun et sted at vedligeholde.  

Product Information Management (PIM)

Distribution af produktdata 

PIM hjælper ikke kun med at understøtte og effektivisere interne processer og arbejdsgange. En helt central del af en PIM-løsning er netop at sørge for at distribuere data ud i alle kanaler.  

  • E-commerce og webshops med mulighed for flere forskellige sprog 
  • Partnerportaler 
  • Katalogproduktion 
  • Prislister 
  • Produktblade 
  • Annoncering 
  • Nyhedsbreve 
  • BI og rapportering 
  • Etc. 

Med PIM er der ikke længere behov for konstant at ændre dine data direkte i kanalerne – nu ændres data blot i PIM som sørger for at opdatere og distribuere data ud til alle kanaler. Derudover giver PIM dig også mulighed for, at leverandører kan uploade produktdata direkte i PIM, og sparer en masse tid i oprettelse og overførsel af produktdata.  

 

Vi er PIM partner 

Combine er partner på nogle af de bedste og mest anerkendte PIM-løsninger på markedet – Perfion og Struct PIM. Vi hjælper med implementering og kommer med anbefalinger til datastruktur. Sammen udarbejder vi også en plan for, hvordan I fremadrettet skal arbejde med produktdata, for at tilpasse jeres vækstmål og fremtidige planer.  

Lars Bojer Kanstrup

For mere information:

Lars Bojer Kanstrup
Adm. direktør & partner