Digitalt bureau i Aalborg og Aarhus
Sylius

Sylius

Med Sylius får I en moderne og fleksibel open source e-handelplatform.

Sylius er en rendyrket e-handelsplatform, der indeholder alle gængse funktioner, som en webshop bør have. E-handelsplatformen er det oplagte valg, når der er behov for at tilpasse og specialudvikle funktionalitet, som kan understøtte jeres forretning og kundernes behov. Løsningen giver mulighed for at tage udgangspunkt i en af de mange templates/themes, hvilket giver en hurtigere implementeret løsning. Alt kan skræddersyes, og det er både nemt og hurtigt at tilgå i Sylius. Endvidere kan layoutet og brugsoplevelsen kan tilpasses til netop jeres brand og produkter, hvilket foregår hurtigt via det smarte templatesystem. Herved kan vi skabe en unik brugeroplevelse og en hurtig implementering af jeres næste e-handelsløsning.

Sylius-platformen indeholder bl.a:

 • Produktkatalog
 • Multiple salgskanaler
 • Variantvælger
 • Checkout med mulighed for tilpasninger
 • Flere valutaer
 • Leveringsmuligheder
 • Rabatregler  
 • Rabatkoder
 • Flere betalingsmuligheder
 • Elastic search
 • Responsive – fungerer på flere devices 

Sylius er udviklet med fokus på at kunne blive tilpasset og kommunikere med andre systemer. Dermed kan det nemt indgå og blive integreret med jeres eksisterende teknologier og platforme som CRM, ERP, PIM og mailudsendelsessystemer.

Sylius er baseret på de bedste teknologier og metoder som findes på markedet, så der opnås den højeste kodekvalite blandt alle e-handelsplatforme. Sylius er baseret på Symphony PHP Framework, som er det stærkeste framework, der findes til webudvikling.  

Resultatet af det høje fokus på hastighed, fleksibilitet og kvalitet, har gjort at Sylius platformen er i rivende udvikling og har et stærkt internationalt community bag sig.    

Brugervenlig admin

Den yderst brugervenlige administration bliver tilpasset netop jeres behov og arbejdsgange, hvilket sikrer hurtig implementering i organisationen, optimering af daglige processer, og samtidig mindsker risikoen for fejl. 

Integration til jeres vigtigste systemer

For at optimere arbejdsgange, lette ressourceforbruget samtidig med, at I minimerer risiko for fejl, er Sylius er bygget med integration for øje, og kan dermed skræddersyes til at arbejde sammen med netop de systemer, jeres virksomhed har. Sylius har et veldokumenteret, åbent API, som sikrer nemmere integration.

UX

I Combine hjælper vores UX-team med at afdække de brugs- og designmæssige aspekter der findes ved en ny e-handelsplatform, og dermed sikrer vi at bl.a. opsætning, funktioner, vedligehold og udtryk, matcher vores kunders ønsker og strategi.

Sylius
Jeppe Bang-Jensen

For mere information:

Jeppe Bang-Jensen
Udviklingsdirektør & partner