Digitalt bureau i Aalborg og Aarhus
Ucommerce

Ucommerce

Ucommerce er en skalerbar og brugervenlig platform, der indeholder alle nødvendige funktioner til at skabe en moderne e-handelsløsning, som kan skaleres fra lokal til global. Platformen følger let med eventuelle udvidelser i virksomheden, og har en gennemtænkt og åben arkitektur, der er velegnet til både B2C- og B2B- virksomheder.

En Ucommerce løsning anbefales særligt til mellemstore og store løsninger samt til håndtering af handel med produkter, produktkatalog, variantstyring, betaling og integration til bl.a. PIM- og ERP-systemer. 

Fordele ved Ucommerce

  • Opsættes på Umbraco CMS
  • Stærkt og veludbygget API
  • Indbyggede kampagnemuligheder
  • God til håndtering af multiple shops, sprog og valuta
  • Standardintegration af en lang række betalingsudbydere
  • Brugervenlig administration
  • Ved mindre løsninger, er licensen gratis og selv ved større løsninger er licensen lav ift. konkurrerende løsninger som eksempelvis EPI Server og Sitecore

Integration til jeres vigtigste systemer

.Net-baserede Ucommerce installeres ovenpå Umbraco CMS, og kan skræddersyes til at arbejde sammen med netop de systemer, jeres virksomhed har. Platformen har et åbent og veldokumenteret API, der kan sikre en nem integration til bl.a. ERP, CRM, PIM og/eller lagerstyringssystem. Dette kan optimere arbejdsgange, lette ressourceforbruget markant, og samtidig minimerer risikoen for fejl.

Certificeret Ucommerce partner

Combine er certificeret Ucommerce partner, og vores UX- og udviklingsteam vil sikre jer den bedste webshop-løsning. Den gode brugeroplevelse er alfa omega for vores UX designere og de arbejder derfor for at sikre, at løsningen tilpasses de aktuelle brugeres behov. Vores udviklere er uddannet på platformen og har den nødvendige tekniske viden og indsigt til at udvikle kompetente løsninger. Endvidere er vi godkendt og anbefalet af Ucommerce til udvikling af webshops.

Uccelerate

Ucommerce står bl.a. bag det nye koncept Uccelerate, som gør det endnu hurtigere og nemmere at bygge en e-handelsplatform. Uccelerate gør det muligt at bygge en skalérbar webshop på rekordtid og samtidig give dine kunder en fantastisk brand- og kundeoplevelse. Mere information om Uccelerate kan findes her.

Jeppe  Bang-Jensen

For mere information:

Jeppe Bang-Jensen
Udviklingsdirektør & partner