Digitalt bureau i Aalborg og Aarhus
Umbraco

Umbraco

Umbraco - fleksibelt og skalérbart CMS

Med et Umbraco CMS, får du et fleksibelt og skalerbart Content Management System, som uden begrænsninger kan tilpasses til design og behov.

Umbraco har brugervenlighed i fokus og kan bygges præcis til jer og jeres behov – dvs. at der kun er de moduler i administrationen, som I har behov for. Dette giver en overskuelig og brugervenlig administration og content management har aldrig været nemmere.

Fordele ved Umbraco

  • Det er en stærk teknisk platform
  • Den har en brugervenlig administration
  • Der er ingen overflødige moduler i administrationen
  • Den fungerer på flere sprog
  • Hastigheden er i top
  • Den er nem at integrere med

Open Source

Danskudviklede Umbraco er et Open Source CMS, hvilket bl.a. betyder, at du slipper for dyre licenser, og kun betaler for tilpasninger som eksempelvis design, funktionalitet og integrationer. Udviklere fra hele verden bidrager gennem et stærkt netværk med fejlrettelser og nye funktioner til platformen, som derfor forbedres meget hurtigt.Umbraco er baseret på .Net platformen fra Microsoft, hvilket sikrer et solidt udviklingsmiljø.

Certificeret Umbraco partner

Combine har et certificeret team af udviklere, som er specialiserede i Umbraco CMS med mange års erfaring og er klar til give dig den bedste løsning. Vi arbejder agilt med alle Umbraco CMS projekter og den agile tilgang giver en fleksibel udviklingsproces, hvor vi kan optimere og tilpasse løsningen undervejs. Det gør vi, for at nå et resultat, der indfrier alle forventninger med de bedste faglige forudsætninger.

Jeppe  Bang-Jensen

For mere information:

Jeppe Bang-Jensen
Udviklingsdirektør & partner