Digitalt bureau i Aalborg og Aarhus
Data Driven Services

Data Driven Services

Datadrevet forretningsudvikling, datadrevne services og datadrevne løsninger. Data er det nye guld. Mange forretninger drives frem uden indtjening, alene på baggrund af at de indsamler data og dermed engang vil være mange penge værd.

Vores evne til at opsamle og lagre data har skabt helt nye muligheder for services og løsninger. Mange af de traditionelle industrier kan lægge et service- og videnslag oven på deres gamle industriprodukter, som i sig selv er værdiskabende for kunderne.

Mange virksomheder ligger inde med data, som ofte kan benyttes til at udvikle nye servicetilgange for deres kunder eller som støtte for deres produkter. Vi skal bare grave data frem og undersøge, hvem der efterspørger en service, som kan bygges på baggrund af disse data.

Fremtidens serviceløsninger bygger på intelligent brug af data. Det vil sige omsætning af big-data, kundedata og produktdata til løsninger og services, som gør en reel forskel for mennesker og virksomheder.

Data er det nye guld.

Google er et eksempel på en data-drevet service. Selv tjenester som Netflix drives frem ved hjælp at brugerdata. Brugernes vurderinger og aktiviteter bruges ikke blot til at foreslå de rigtige film til deres brugere, men også i selve produktionen af nye serier og film.

Gamle industrier som f.eks. bilindustrien er ved at omdanne sig fra hardware- virksomheder til software-virksomheder, fordi dateopsamling, databehandling og udvikling af services er afgørende for deres succes og overlevelse i en ny, digital tidsalder.

Lars Bojer Kanstrup

For mere information:

Lars Bojer Kanstrup
Adm. direktør & partner