Digitalt bureau i Aalborg og Aarhus
Support

Support

Combine kan sørge for drift og support af alle leverancer.

Vi har eget drift og support team der kan tilbyde 24/7 vagtordninger og sikrer, at jeres løsninger virker og kan blive supporteret, når der er behov for det. 

Der kan via en serviceaftale opstilles servicemål for de enkelte serviceydelser og deres reaktionstider og kompetencer. Serviceaftalerne kan indeholde både telefonsupport, driftovervågning, tilkaldevagt, onsite-support og løbende vedligeholdelsesopgaver.

Vi samarbejder med flere hostingfirmaer, hvormed vi kan levere den bedste hostingplatform i forhold til jeres ønsker og behov.

Combine tager ansvaret og sørger for al kommunikation til hostingfirmaerne.

Fælles for hostingfirmaerne er naturligvis, at de har et moderne datacenter, som er revisorgodkendt, sikret mod brand, fugt og uvelkomne gæster. De har altid flere internetforbindelser til datacentret og alt er overvåget døgnet rundt.

Vi kan tilbyde hosting lokalt i Danmark hos bl.a. Lytzen IT, Zitcom, og Pil eller fra store cloud-udbydere, som Amazon, Google og Azure. 

Løsningerne kan skaleres op, når der er behov for det og der tilbydes load balancer, så applikationerne fordeles over flere servere.

Der bliver naturligvis taget backup og der er mulighed for snapshots af data.

Lars Bojer Kanstrup

For mere information:

Lars Bojer Kanstrup
Adm. direktør & partner