Combine får nye ejere

Combine får nye ejere

04. januar 2016   /   Skrevet af: Jakob Norgaard Mortensen

Combine er købt af tre ledende medarbejdere i Combine; Jakob Norgaard Mortensen, Lars Bojer Kanstrup og Jeppe Bang-Jensen

De overtager Combines produkter og aktiviteter inden for e-handel, booking- og billetløsninger, web- og mobil samt wayfinding og digital signage. 

NORDJYSKE Medier har besluttet at sælge Combine på baggrund af ønsket om at styrke fokus på kerneforretningen med at drive medievirksomhed. NORDJYSKE Medier beholder forretningsområdet Advertising (reklamebureauet).

- Det er vores vurdering, at der ikke er nogen strategiske fordele for NORDJYSKE Medier ved at have Combine-aktiviteterne i koncernen, og de solgte forretningsområder indgår ikke i vores langsigtede planlægning, siger Claus Falk, koncerndirektør i NORDJYSKE Medier.

Der er i forbindelse med handlen lavet en samarbejdsaftale om det fortsatte samarbejde mellem NORDJYSKE Medier og Combine.

- Missionen er fortsat at gøre samspillet mellem mennesker og teknologi så enkelt og effektivt som muligt. Det er vores berettigelse og vores ledestjerne. Nu bliver det i nogle helt nye rammer, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde med NORDJYSKE Medier som ekstern partner, siger Jakob Norgaard Mortensen, adm. direktør i Combine.

Combine flytter til nye lokaler i Aalborg til februar 2016 og beholder kontoret i Stilling.

Jakob  Norgaard Mortensen

For mere information:

Jakob Norgaard Mortensen
Partner

Nyheder