Combine leverer ny komplet e-handelsløsning til De Kongeblå

Combine leverer ny komplet e-handelsløsning til De Kongeblå

14. januar 2016   /   Skrevet af: Jakob Norgaard Mortensen

Lyngby Boldklub ligger rigtig godt i kampen om at kunne skrive Superliga på spilletrøjerne fra næste sæson, og de har i den forbindelse oprustet forretningen ved at underskrive en samarbejdsaftale med Combine.

Aftalen indebærer levering af løsningen Sports Commerce, som er en moderne e-handelsløsning til salg af både billetter, sæsonkort, merchandise og forplejning, hvilket Lyngby Boldklub tidligere har haft adskilt i forskellige ”butikker”.

Med Sports Commerce får Lyngby Boldklub desuden mulighed for at håndtere billetter og forplejning til andre arrangementer som f.eks. ungdomsturneringer, fodboldskole, opvisninger, koncerter osv. Derved kan fodboldklubben nedlægge en række andre systemer, da den nye løsning fremover dækker flere behov i forretningen som helhed.

Vi er glade for vores nye samarbejde med Combine og naturligvis også den shop-løsning, der følger med. Den giver os muligheden for i højere grad at belønne dem, der udviser den højeste loyalitet til vores klub.

At kunne udnytte en platform, der går på tværs af merchandisesalg, billetsalg og sæsonkortsalg står højt på ønskelisten, så vi glæder os til for alvor at komme i gang i løbet af 2016 fortæller Kristian Maimann, kommunikationschef i Lyngby Boldklub.

Aftalen mellem Combine og Lyngby Boldklub betyder også, at Combine træder ind i Lyngby Boldklubs partnernetværk. Her bliver Combine en del af Lyngby Boldklubs unikke og forretningsorienterede Business Partner Program.

- Lyngby Boldklub er for os en rigtig spændende partner, siger Peter Richardt, Forretningsudvikler i Combine. Først og fremmest har klubben en virkelig sund tilgang til både det sportslige samt de kommercielle aspekter forbundet med at være en del af dansk topfodbold. De er i gang med en rigtig god udvikling, som vi glæder os til at blive en del af – ikke mindst i forhold til klubbens Business Partner Program, som vi forventer vil bidrage væsentligt til vores forretning de kommende år.

Når løsningen tages i brug, træder Lyngby Boldklub ind i Combines portefølje af sportsklubber, som desuden tæller AaB, AGF, Hobro IK, Aalborg Håndbold, Mors-Thy Håndbold, Team Tvis Holstebro og Skjern Håndbold.

Jakob  Norgaard Mortensen

For mere information:

Jakob Norgaard Mortensen
Partner

Nyheder