Tryg og bekvem rejseoplevelse i svenske lufthavne

Bekvem rejseoplevelse i svenske lufthavne

29. juni 2018   /   Skrevet af: Lars Bojer Kanstrup

Dansk partnerskab skal forbedre rejseoplevelsen i svenske lufthavne

MapsPeople A/S og Combine A/S er stolte over at kunne præsentere Swedavia AB som ny fælles kunde. Svenske Swedavia driver 10 af de største lufthavne i Sverige, herunder Stockholm Arlanda, Göteborg, Landvetter og Bromma Stockholm.

Swedavia har valgt det danske partnerskab på baggrund af et udbud på software til en "Indendørs Maps Management og Wayfinding Solution". Målet er at forbedre rejseoplevelsen gennem en nemmere, mere tryg og mere inspirerende oplevelse for de over 40 mio. passagerer i de svenske lufthavne. 

Vi er meget glade for at levere indendørs navigation til Swedavia. De ønsker at skabe fremtidens lufthavn med en mindre kompliceret og mere behagelig oplevelse for de rejsende. Det er præcis det, vi vil give passagerer med MapsIndoors, så vi er stolte over at blive valgt til jobbet.

Michael Gram, CEO i MapsPeople.

Den skærmbaserede Wayfinding-løsning, der placeres strategisk i hele lufthavnen, består af interaktive og søgbare kort, flydata og boarding-kortscanner, der vil give nøjagtig flyinformation og vejvisning - kombineret med information om spisning og shopping. Fra en rejsendes perspektiv vil dette sikre adgang til personlig information på det rigtige sted, på det rette tidspunkt og med yderligere, relevant information om nærliggende restauranter, shopping og andre lufthavnsfaciliteter.

Projektet er den ultimative udfordring i at kombinere brugerindsigt og softwareudvikling, hvorfor vi vil gøre brug af observationer og analyser af brugernes faktiske adfærd og behov som grundlag for den tekniske løsning.

Lars B. Kanstrup, Partner & Kommerciel direktør i Combine.

Løsningen er baseret på MapsPeople's "MapsIndoors Content Management System" (CMS), der understøtter fremtidig brug og udvikling af kortdata og SDK'er, så Swedavia kan udvide brugen af ​​kort til mobile applikationer og hjemmesider.

Løsningen lanceres i Stockholm Arlanda ultimo ​​2018.

 

Om Combine:

Combine specialiserer sig i digital forretningsudvikling og udvikling af digitale løsninger med et højt niveau af brugerengagement og forståelse. Kunderne dækker bl.a. OKQ8, Jyske Bank, Disko Line, Sanistål, Bianco og Nordjyllands Trafikselskab.

 

Om MapsPeople:

MapsPeople har specialiseret sig i at udvikle, implementere og køre digitale kortløsninger (Mapsindoors) til et stort antal private og offentlige virksomheder inden for en række brancher, herunder: City University of London, Gartner, Kohl, Københavns Lufthavne og Mobile World Congress.

 


For yderligere information kontakt venligst:

  • Combine, Partner & Kommerciel direktør, Lars B. Kanstrup: lk@combine.dk eller +45 2634 3195
  • MapsPeople, CEO, Michael Gram: mg@mapspeople.com eller +45 5374 0900
Lars Bojer Kanstrup

For mere information:

Lars Bojer Kanstrup
Adm. direktør & partner

Nyheder