Fire nye ansættelser

Fire nye ansættelser

11. januar 2016   /   Skrevet af: Jakob Norgaard Mortensen

Vi er glade for den meget positive modtagelse af det nye Combine-setup. Nye kunder og mange nye ordrer i forbindelse med årsskiftet gør, at vi kan byde velkommen til fire nye medarbejdere allerede i de første uger af 2016. Flere nye ansættelser er derudover på vej i den kommende tid.

Ny projektleder

Jørgen Pedersen er ansat som ny teknisk projektleder i vores Digital Signage-team. Jørgen har en meget bred erfaring med alle arbejdsprocesser på området, bl.a. med Scala-løsninger og løsninger til audio-området. Velkommen ombord.

Ny systemudvikler

Jais Djurhuus Kempel starter som systemudvikler på kontoret i Stilling. Jais er 25 år gammel og kommer med frisk erfaring fra PHP- og Drupal-projekter, og han er tillige ferm på front-end-teknologier. I Combine skal Jais arbejde med bl.a. OplevelsesBooking, ”Freholt”-shop og Specsavers. Vi glæder os til samarbejdet og er meget glade for endelig at have fundet en god mand mere til området.

Ny supportmedarbejder

Mathilde Ravn er ansat som supportmedarbejder samt i designteamet. Mathilde har i efteråret 2015 været i praktik i Combine. Fra 1. januar er hun nu ansat. Hun vil fortsat komme til at arbejde med design og brugeroplevelser, men vil derudover også fungere som kundesupporter på en række af vores løsninger til sportsklubber, turistorganisationer og andre brands. Stort velkommen til Mathilde.

Ny regnskabsmedarbejder

Den sidste nye medarbejder er Tina Bro Godskesen. Tina er udlært som kontorassistent og har siden 1991 arbejdet med bogholderi og administration i forskellige virksomheder herunder b.la. seks år i house of BI. Tina er ansat som administrationsmedarbejder og kommer til at arbejde med regnskab - herunder fakturering og timeopgørelser, rapportering, løn, telefonpasning og andre administrative områder. Vi er så glade for at kunne byde Tina velkommen på holdet.

Vi glæder os over fortsat vækst i vores forretning og håber, at de nye folk vil blive til stor gavn og glæde for vores kunder.

Jakob  Norgaard Mortensen

For mere information:

Jakob Norgaard Mortensen
Partner

Nyheder