Fire nye praktikanter

Fire nye praktikanter

31. august 2016   /   Skrevet af: Lars Bojer Kanstrup

Her i efteråret vil der være nye ansigter at finde i lokalerne på Dannebrogsgade 58A. Fra midt august har vi nemlig budt velkommen til vores fire nye praktikanter Mikkel, Emil, Nanna og Søren, som skal være hos os resten af året.

Frontend-udvikler
Mikkel Nørgaard (stående i midten) er i gang med en professionsbachelor som webudvikler ved UCN. I sin praktik skal Mikkel være med til at udvikle og forbedre flere interne værktøjer. Han indgår i teamet, der til dagligt arbejder med vores e-commerce løsninger.

Backend-udvikler           
Emil Andersen (siddende) skal sammen med Mikkel arbejde med udvikling og forbedring af de værktøjer, vi bruger internt. Han kommer ligeledes fra UCN, hvor han læser til datamatiker. Emil har henover sommeren været ansat som studentermedhjælper, hvor han har arbejdet på et prioriteringssystem til opgaver, hvilket skal anvendes i forbindelse med projektledelse.

UX intern
Nanna Maria Kofod Schmidt læser til dagligt på uddannelsen Interaktive Digitale Medier ved Aalborg Universitet. Hun indgår i vores UX team, hvor hun skal arbejde med UX Design og projektledelse. Hun skal blandt andet arbejde med en uddybende undersøgelse af kundernes og slutbrugernes behov i forhold til vores Sports Commerce™ løsning.

UX intern
Søren Iversen (stående til venstre) kommer også fra Interaktive Digitale Medier ved Aalborg Universitet, og han skal sammen med Nanna indgå i UX teamet. Han skal ligeledes arbejde med undersøgelsen af vores Sports Commerce™ løsning. Derudover vil Søren bistå på forskellige projekter som grafisk designer.

Lars Bojer Kanstrup

For mere information:

Lars Bojer Kanstrup
Adm. direktør & partner

Nyheder