Mobilløsning til Fog A/S

Mobilløsning til Fog A/S

11. december 2018   /   Skrevet af: Lars Bojer Kanstrup
Trælast og byggecenter-kæden Johannes Fog A/S har indgået samarbejde med Combine om udvikling af en app til virksomhedens professionelle og private kunder.

Løsningen gør den enkelte kunde i stand til at scanne varer og herigennem tilgå individuelle priser, produktinformationer, sikkerhedsblade m.v.

”En betydelig del af vores varesortiment befinder sig over et større område, hvor selvbetjening er en afgørende faktor for vores kunder – ikke mindst de professionelle håndværkere. Vi ønsker altid at give en god kundeservice, og løsningen skal hjælpe med at vores professionelle håndværkskunder kan komme endnu hurtigere ud og arbejde på deres opgaver”, fortæller Jens Sauvr, Marketingdirektør hos Johannes Fog.

App’en fungerer desuden som digital indkøbskurv, der benyttes for hurtig check-out ved den fysiske kasse. Priser, kundedata mv. hentes via integrationer til PIM- og ERP-systemer.

Combine forestår UX- og designfase, API-opsætning samt systemimplementering til hhv. iOS- og Android-baserede styresystemer. Løsningen forventes lanceret februar 2019.