Nyt samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab

Nyt samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab

20. juni 2017   /   Skrevet af: Kristine Harbo Eriksen

Et stærkt samarbejde mellem Nordjyllands Trafikselskab og Combine gør det nemmere for rejsende at købe digitale billetter til bus- og togture i hele Nordjylland.

En ny digital billetløsning skal gøre det lettere at købe en billet til busser og tog for kunderne i den kollektive trafik i Nordjylland. Med den nye løsning får nordjyderne endnu flere muligheder for at billettere sig, og turisterne får nem adgang til billetter, som kan bestilles i ro og mag hjemmefra uden danske kontanter på lommen.

"Vi vil gerne hæve niveauet og give vores kunder endnu flere muligheder for at købe en billet. Den nye løsning skal tage udgangspunkt i brugerne, når de rejser fra A til B, og det skal være nemt og intuitivt at tage bussen eller toget," siger Mette Henriksen, Chef for kunder og salg i NT

Resultatet af løsningen skal munde ud i en webshop med et optimeret og brugervenligt købsflow, som først og fremmest skal give mening for slutbrugeren. Den samlede digitale salgskanal skal bl.a. gøre rejsen med kollektiv trafik mere tryg for brugerne, og dermed gøre det lettere at komme frem til den ønskede destination. Samtidig skal det være lettere at danne sig et samlet overblik over de billetprodukter i den kollektive trafik, som NT udbyder, så brugerne betjener sig selv hurtigere og mere effektivt.

Som en del af løsningen udvikles også en app til mobilen, så rejsende kan købe billetter, mens de er på farten uden at have kontanter op af lommen. Det skal desuden fortsat være muligt at søge efter den hurtigste eller billigste rute til den ønskede destination.

"Vi er glade for samarbejdet med NT, hvor hovedformålet i løsningen handler om at give rejsende i Nordjylland en god oplevelse fra start til slut. Det kan gøres ved hjælp af optimeret brugervenlighed, intuitivt design og teknologiforståelse," siger Combines Adm. Direktør og Partner, Jakob Norgaard Mortensen

Projektet blev tidligere i år indledt med en grundig foranalyse, der havde til formål at kvalitetssikre projektet og afdække de ønskede krav til det nye system. Løsningen integreres op imod den allerede eksisterende platform ’Rejseplanen’, hvor rejsens start- og slutdestination samt tidspunktet for rejsen angives.

Kristine  Harbo Eriksen

For mere information:

Kristine Harbo Eriksen
Digital projektleder

Nyheder