Ny digital platform til Skallerup Seaside Resort

Ny digital platform til Skallerup Seaside Resort

12. oktober 2016   /   Skrevet af: Kristine Harbo Eriksen

Visionen er at skabe en moderne digital datadrevet forretningskomponent - et værktøj som indfrier Skallerups digitale forretningspotentialer.

Platformen tager udgangspunkt i Skallerups forretningsmæssige mål, og designes til at imødekomme gæsternes intention. Centralt for platformen er derfor viden og data omkring gæsterne og deres præferencer og aktiviteter. Dette gøres inden for rammerne af Skallerups særlige stemning - det venlige og personlige møde mellem gæsten og det nordjyske nærvær.

Ifølge Skallerups salgs- og marketingchef Mette Green Clausen er Combine valgt som samarbejdspartner på grund af ”Combines fokus på data og forståelse for vores forretningsmuligheder - samt viden og erfaring fra turistbranchen generelt. Vi er meget glade for samarbejdet og har store forventninger”.

Adm. direktør i Combine Jakob Norgaard Mortensen udtaler, ”Vi er meget stolte af dette samarbejde. Skallerup repræsenterer for os noget ganske særligt i turistbranchen. Det er en nordjysk perle, hvor man oplever en særlig stemning af ro og natur, kombineret med aktiviteter og forkælelse i høj kvalitet for både børn og voksne. Så at få lov at understøtte dette sted og den oplevelse med en ny digital platform, er en drømmeopgave for os.”

Første resultat af dette samarbejde kan ses i februar 2017, hvor den ny platform sættes i drift.

Kristine  Harbo Eriksen

For mere information:

Kristine Harbo Eriksen
Digital projektleder

Nyheder