Nye medarbejdere

Nye medarbejdere

26. april 2016   /   Skrevet af: Jeppe Bang-Jensen

Stor aktivitet og fremgang gør, at vi med stor fornøjelse kan byde velkommen til tre nye kollegaer, der styrker os på flere fronter.

Senior Software-udvikler
Anders Jensen er et kendt ansigt i Combine, og har tidligere har været ansat tilbage i 2013. Anders har stor erfaring inden for hybride mobilløsninger, web løsninger i Umbraco og diverse konsulentopgaver. Anders skal bl.a. arbejde med digital signage og Scala-løsninger til flere af vores store kunder. Vi glæder os over at have Anders tilbage i Combine.

iOS-udvikler
Thomas Skovsgaard er vores nye iOS-mand og har bred erfaring inden for både iOS-, Android- og webudvikling. Thomas’ dagligdag kommer bl.a. til at omhandle vedligeholdelse af ældre iOS-projekter samt udvikling af nye Apps. stort velkommen til Thomas.

Front End-udvikler
Dan Høegh er endnu et kendt ansigt i Combine, og har 12 års erfaring med front end udvikling. Dan kommer primært til at beskæftige sig med front end udvikling, kvalitetssikring igennem test – herunder opsætning af automatiserede tests, Umbraco-opsætning, undervisning i brug af CMS samt rådgivning indenfor kommunikation via web/IT. Vi er glade for, at Dan er tilbage på holdet.

Jeppe  Bang-Jensen

For mere information:

Jeppe Bang-Jensen
Udviklingsdirektør & partner

Nyheder