Nyt samarbejde med Fårup Sommerland

Nyt samarbejde med Fårup Sommerland

23. oktober 2018   /   Skrevet af: Jakob Norgaard Mortensen
Fårup Sommerland har valgt Combine som ny digital samarbejdspartner

Hos Fårup Sommerland er gæsterne i centrum. Derfor kom marketingchef Rasmus Mortensen fra Fårup Sommerland til Combine med en målsætning om at skabe en ”Unified Commerce løsning”. Denne løsning inkluderer information, online service, salg, booking og øvrig kommunikation, som giver gæsterne en ensartet oplevelse før, under og efter et besøg i skoven.

Forventningerne og målsætningerne til det langsigtede samarbejde er i top. I første omgang udvikles fundamentet, som vil være et nyt Umbraco website til håndtering af billetsalg, salg af årskort og hotelbooking, samt en ny app til iPhone og Android, der som noget nyt vil indeholde salg og opbevaring af digitale billetter og årskort.

”Fokus er på gæsterne og deres behov for hurtig, enkel og effektiv betjening og service. Det skal være en fest at være i Fårup Sommerland - og f.eks. er det ikke en fest at stå i kø for at konvertere en indgangsbillet til et årskort på vej ud af parken. Så dette er en af de ting vi ændrer, og i stedet gør det muligt at konvertere fra bagsædet i bilen eller hjemme fra sofaen. Og det er bare ét eksempel. Teknologien skal ikke blive dominerende men bare skabe bedre plads til leg, fællesskab og festen”

Jakob Norgaard Mortensen, Adm. Direktør, Combine.

Fårup Sommerland har valgt Combine som digital partner pga. Combines store erfaring med booking- og billetløsninger:

”I Combine har vi en partner med den nødvendige erfaring og kompetencer til at løfte en så kompleks opgave. Combines tilgang til digitalisering matcher vores egen. Combines lidt sjove fokus-mix; på den ene side mennesker og UX og på den anden side deres tunge kompetencer indenfor integration. Det passer os godt.”

Rasmus Mortensen, marketingchef, Fårup Sommerland.

Combine løfter opgaven sammen med datterselskabet Venue Manager A/S, der er specialiseret i salg af billetter og årskort til danske og internationale sportsklubber, festivaller og turistattraktioner.

 

fårup og combine samarbejde
Jakob  Norgaard Mortensen

For mere information:

Jakob Norgaard Mortensen
Partner

Nyheder