Tickets, cards, sponsors, F&B and merchandise in one solution

Tickets, cards, sponsors, F&B and merchandise in one solution

28. marts 2017   /   Skrevet af: Jakob Norgaard Mortensen

De seneste års succes med at servicere sportsklubber og festivaler med én komplet løsning til håndtering af billetter, sæsonkort, merchandise, forplejning og sponsorer betyder, at Combine skiller dette forretningsområde ud i et fokuseret aktieselskab.

Venue Manager bliver således navnet på både datterselskabet og produktet, som Combine den kommende tid vil udbrede til primært nærmarkederne uden for Danmarks grænser – herunder Norge, Sverige, Holland og Nordtyskland. 

”Vi kigger meget på tendenserne i markedet og kan se, at vores forretningsorienterede totalløsning står stærkt i en tid, hvor det bestemt ikke er nok at kunne udstede en digital billet. I stedet er det vigtigt at favne hele forretningen omkring kundens stadion, arena eller festivalplads – og det er præcis denne komplette Venue Manager, vi nu også vil tilbyde i udlandet. Vi har store forventninger til både vækst og udvikling i de nye markeder.”, siger Jakob N. Mortensen – Adm. direktør og partner i Combine A/S.

Som led i satsningen har vi ansat Walter Ariesen som international forretningsudvikler på området, da det er nødvendigt med flere kræfter for at kunne åbne døren til nye markeder.

”Jeg har tidligere arbejdet sammen med Walter omkring opbygningen og vedligeholdelsen af en international salgsorganisation – og med hans erfaring fra en række lande samt flydende tysk, hollandsk og engelsk er han et glimrende valg til opgaven”, lyder det fra Peter Richardt – Forretningsansvarlig i Venue Manager A/S.

Udover Walter har vi fuldtidsansat AaBs tidligere billetansvarlige, Carsten Svendsen, som med sit brede kendskab til både løsningen og branchen får det overordnede ansvar for den daglige support af de mange sportsklubber og festivaler. 

Combine A/S: Digitalt konsulent- og udviklingsbureau med kontor i Aalborg og afdeling i Skanderborg. 45 ansatte digitale specialister. Omsætning i 2016: 37 mkr. Fokus på forretningsudvikling, user experience og integration.

Venue Manager A/S: Løsning til salg og håndtering af billetter, sæsonkort, merchandise, forplejning og sponsorer til sportsklubber, festivaler, parker og museer. Forventninger til omsætning i 2017: 10 mkr. Venue Manager A/S vil i alt beskæftige otte medarbejdere, der skal udvide, servicere og vedligeholde porteføljen, som i dag inkluderer bl.a. AGF, Lyngby BK, Aalborg Håndbold, TTH Holstebro, Skjern Håndbold, Smukfest og Skive Festival.

 

For yderligere kommentarer kontakt; Jakob N. Mortensen, 22251426 eller jnm@combine.dk
Se mere på venuemanager.dk

Jakob  Norgaard Mortensen

For mere information:

Jakob Norgaard Mortensen
Partner

Nyheder