Om Combine - Combine A/S

Om Combine

Combine er et digitalt bureau med et team af 50 specialister fordelt på kontorer i Aalborg og Skanderborg

Vores tilgang

 

 

Vi lever for at styrke vores kunders forretning. Formlen er ægte interesse for kunden, faglig ekspertise og uopslidelig dedikation.

Combine er et team af 50 specialister fordelt på kontorer i Aalborg og Skanderborg.

Vi er et digitalt bureau med designere, forretningsudviklere, udviklings- og systemkonsulenter, interaktionsdesignere, konceptudviklere, projektledere, softwareingeniører, strateger og tekniske specialister.

Vi skaber morgendagens løsninger og forener marked, forbruger og forretning – i tæt samarbejde med vores kunder.

Vores værdier

 

 

Vores værdier er fundamentet i vores tilgang til brugere, markeder og kunder. Vi tror på, at den rette mentalitet gør den store forskel.

Vi tror på, at kvalitet og effekt udspringer af forventningsafstemning og et sundt værdimatch. Derfor er vi åbne om vores mentalitet, holdninger og dedikation til vores arbejde. Formålet er, at skabe de bedste vilkår for samarbejde med de kunder, der kan se sig selv i vores måde at arbejde på.

Vi har 4 værdier, der gennemsyrer det vi gør:

  • Ambition
  • Passion
  • Involvering
  • Forpligtelse

Kan du spejle din virksomhed heri? Så har vi sikkert et værdimatch.

Ejerforhold og bestyrelse

Combine A/S ejes af de tre ledende medarbejdere i Combine samt en stærk investor: 

Ud over ejerne består bestyrelsen af følgense: 

  • Claus Christensen, formand.
    Kendt og respekteret entreprenør og erhvervsmand, som blandt meget andet har været medstifter og CEO for Lasat A/S samt investor og formand for M1 A/S. Claus har og har haft en længere række af bestyrelsesposter i bl.a. Novi A/S, Trackunit A/S, Nordjyske Medier A/S og Strøm Hansen A/S. Claus Christensen har stor erfaring med at skabe og lede virksomheder frem til succes.

  • Claus Rosenstand 
    Entreprenør og lektor ved Aalborg Universitet inden for digitale medier, innovation, ledelse og udvikling og er bl.a. leder af den tværfaglige forskergruppe i Konsortium for Digital Disruption. Claus har været med i opstarten af en række digitale vækstvirksomheder bl.a. AskCody. Claus har stor viden og erfaring inden for digital udvikling og omstilling fra både forskningsverdenen og erhvervslivet.  

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle produkter og services er omfattet af vores salgs- og leveringsbetingelser.

Du kan hente vores salgs- og leveringsbetingelser her.

CVR-nr. 37342084


...