Mennesker, teknologi og forretning

Vi skaber digitale løsninger på baggrund af mennesker, teknologi og forretning. Vi ved, at værdiskabende resultater tager tid. Den tid tager vi os. For vi insisterer på, at indsigt er bedre end antagelse.

Group 13 (2)
I dag

I dag er vi et Digitalt konsulenthus med 40 specialister i mange former; fra designere og UX-specialister til QA-konsulenter, projektledere og forretningsudviklere samt et dedikeret udviklingsteam, der udvikler i .NET, PHP, Android og iOS.

Mellem en uformel omgangstone og et stærkt fællesskab sætter vi høje forventninger til os selv og hinanden – såvel som til vores kunder. Vi samarbejder ikke med hvem som helst, men sætter en dyd i at finde de rigtige samarbejder. På den måde skaber vi de mest værdifulde løsninger. Ikke for vores kunder, men sammen med dem.

historie

Combine har rødder tilbage til 1990’erne. Gennem årene har e-handel, booking, læringssystemer og teknologi lagt fundamentet for en virksomhed med mange ambitioner, medarbejdere og samarbejder. I 2016 blev et nyt Combine funderet af erfarne ildsjæle, der havde en brændende ambition om at skabe en ny version af virksomheden. En version, hvor mennesket var tænkt ind i teknologien. 

Og netop mennesket blev forudsætningen for en fremadrettet udvikling af Combine. Gennem et tæt samarbejde med Aalborg Universitet blev User Experience (UX) et integreret fundament i vores tankegang. Med en redefineret markedstilgang og implementering af nye metoder står Combine i dag som et førende bureau indenfor forretningsforståelse, analyse og udvikling. Og det er vi stolte af.

Vejledning Bord Ux

Rammen om den digitale fremtid

Kultur og værdier

Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er nøglen til gode idéer. Derfor går vi ikke på kompromis med de rammer, vi har skabt for vores medarbejdere. Vores kontorer summer af engagement; ved skrivebordene, i mødelokalerne og over den daglige bordfodboldkamp.

Gennem en fælles passion for udvikling af digitale løsninger har vi skabt et stærkt fællesskab, der bygger på indflydelse og ordentlighed. Ordentlighed overfor hinanden og vores partnerskaber såvel som for miljøet og lokalsamfundet. Hver en medarbejder er vigtig for os, og alle stemmer er betydningsfulde. De lyse og de mørke, de høje og de lave, dem med kant og dem, der aldrig står stille.

Fremtiden

Succes starter ved erkendelsen af behovet for at følge med den digitale udvikling. Markedet rykker sig konstant – og det samme gør vi. Vi bestræber os på at følge med tidens trends. For det, der var bedst i går, er ikke nødvendigvis det bedste i morgen. Vores ambition er ikke at blive det største bureau på markedet. Vi vil anerkendes for vores unikke tilgang til udviklingen af digitale løsninger. En tilgang, hvor det rigtige match er afgørende for et værdifuldt samarbejde. Og det er netop de samarbejder, vi samler på.

 

Læs mere om Combines arbejde