Android-udvikler

Android-udvikler

Vil du være med til at styrke vores app-team? Kan du være teknisk sparringspartner for projektledere, UX-konsulenter, forretningsudviklere og øvrige udviklere? Holder du dig ajour med de nyeste trends, og vil du være en del af en hverdag med spændende og udfordrende udviklingsopgaver?

Combine er i positiv udvikling og søger derfor en Android udvikler til vores kontor i Aalborg. Du vil indgå i vores udviklingsteam med andre højt kvalificerede udviklere, hvor du hurtigt bliver en aktiv del af de mange spændende nye projekter indenfor e-handel, booking- og specialløsninger for kunder som eksempelvis Sanistål, Nordjyllands Trafikselskab, Fårup Sommerland og Johannes Fog. Vores projekter løses i et unikt tværfagligt samarbejde med vores UX-team, projektledere, forretningsudviklere & QA-team.

Vi tilbyder dig:


Din profil
Vi ser gerne, at du har en IT-faglig/akademisk uddannelse, fx som datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende. Du er en erfaren Android-udvikler (gerne 3-5 års erfaring), der ikke er bange for at tage fat og sætter en ære i at udføre opgaverne i højeste kvalitet. Du har forretningsforståelse og er klar på dialog direkte med kunden.

Du kendetegnes desuden ved at være en team-player, fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst, lærenem og ikke mindst i besiddelse af et godt humør.

Vi forventer, at du som minimum har stærke kompetencer i Java, Kotlin, Android OS-design principper og design retningslinjer. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med:


For spørgsmål kontakt Partner & udviklingschef Jeppe Bang-Jensen, jbj@combine.dk

 

 

Stillingstype: Fuldtid 

Arbejdssted: Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg

Ansøgningsfrist: 4. august 2019. Vi tjekker løbende ansøgningerne så send den gerne før.
 

Søg stillingen her (åbner i nyt vindue)