PHP Lead-udvikler til Aalborg eller Aarhus

PHP Lead-udvikler til Aalborg eller Aarhus

Vil du være med til at styrke vores udviklingsafdeling? Kan du sætte nye standarder for vores udviklingsproces og være teknisk sparringspartner for udviklingsteamet, projektledere, UX-konsulenter samt forretningsudviklere? Holder du dig ajour med de nyeste trends, og vil du være en del af en hverdag med spændende og udfordrende udviklingsopgaver?

Combine er i positiv udvikling og søger derfor to senior PHP Lead-udviklere til vores kontorer i Aalborg og Aarhus. Du vil indgå i et af vores udviklingsteams med andre højt kvalificerede udviklere, hvor du hurtigt bliver en aktiv del af de mange spændende nye projekter indenfor e-handel eller specialløsninger for kunder som Bianco, Bacher A/S og Disko Line. Vores projekter løses i et unikt tværfagligt samarbejde med vores UX-team, projektledere, forretningsudviklere & QA-team.

Vi tilbyder dig:
Hele pakken; i Aalborg har vi byens flotteste lokaler og frokostordning på Ulla T. og i Aarhus skønne lokaler i godt kontorfællesskab med kantineordning og atriumgård til de varme sommerdage. Fælles for begge lokationer er, at du får de dejligste kollegaer og ikke mindst en fælles brændende ambition om at udvikle os i spændingsfeltet mellem mennesker og teknologi.

Derudover tilbyder vi dig:

 
Din profil
Vi ser gerne, at du har en IT-faglig/akademisk uddannelse, fx som datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende. Du er en erfaren udvikler, der ikke er bange for at tage fat og sætter en ære i at udføre opgaverne i højeste kvalitet. Du er initiativrig, har god forretningsforståelse og er klar på dialog direkte med kunden.

Du arbejder systematisk, og får noget fra hånden samtidig med, at du fastholder overblikket og sikrer, at både din og andres tid bruges optimalt. Du elsker tekniske udfordringer og er samtidig helheds- og forretningsorienteret med både lyst og evne til at sætte dit præg på virksomhedens udvikling.

Du kendetegnes ved at være en team-player, fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst, lærenem og ikke mindst i besiddelse af et godt humør.

Vi forventer, at du enten mestrer PHP & MySQL eller har tilsvarende evner indenfor andre objekt orienterede sprog og databaser.

Vi ser det i øvrigt som en fordel, hvis du har erfaring med:

 

For spørgsmål kontakt Bureauchef Jan Rise, jri@combine.dk eller
Partner & udviklingschef Jeppe Bang-Jensen, jbj@combine.dk

Stillingstype: Fuldtid 

Arbejdssted: Dannebrogsgade 58A, Aalborg / Niels Bohrs Vej 17B, Skanderborg

Ansøgningsfrist: 15. august 2018. Vi tjekker løbende ansøgningerne, så send gerne din ansøgning allerede nu.
 

Søg stillingen her (åbner i nyt vindue)